La ruta Mar de Tapes de Cambrils comença demà amb 38 establiments participants

Els bars i restaurants oferiran tapa i cervesa (Damm) per 2,5 euros

19 mayo 2017 22:35 | Actualizado a 22 mayo 2017 17:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Patronat de Turisme de Cambrils, Damm i l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria han organitzat la ruta gastronòmica Mar de Tapes que es durà a terme del 12 al 21 de juny. Un total de 38 establiments de Cambrils oferiran una tapa i una cervesa Estrella Damm per 2,5 euros. En aquesta edició s’hi han sumat bars i restaurants de cuina molt diversa que oferiran una gran varietat de tapes, des de cuina japonesa fins a la tradició cambrilenca.

La iniciativa preté consolidar un cop més Cambrils com a capital gastronòmica de la Costa Daurada. Alhora, també permet donar el tret de sortida a la temporada d’estiu per tal de gaudir de les terrasses i dels establiments en família o amics. Cambrils i la tapa volen ser, doncs, «una perfecta combinació gastronòmica per a tots els paladars», apunta l’Ajuntament.

Els establiments participants són: A Lanterna, Barabar, Restaurant Pizzeria Bec d’Or, Càmping La Llosa, Casa Macarrilla 1966, Color Café, Creperia El Gat, Daniel Salinas, Bar Delfos, Duomo Restaurant Pizzeria, El Cafè de la Tertúlia, El Colmado, El Dorado, El Dos, El Drac, El Escondite, El Morter, El Sorral, Frankfurt Xivarri, Icky’s, L’Espai, L’Original-Experiències Gastronòmiques, La Bellota, La Casa del Vermut, La Central, Restaurant La Galera Port Cambrils, La Taverna del Port, La Sacristia del Port, Bar Restaurant Les Fonts, Marro Cafè, Bar Restaurant Martínez, Okey, Petit Lekeitio, Portus, Restaurant Prick Thai, Sushi Hoshi, Taberna Lekeitio i Zero_Zero.

Comentarios
Multimedia Diari