La salouenca Raquel López, medalla de bronze al campionat del món de ciclisme de policies

El cos de la Policia Local de Salou va estar representat per 5 agents

19 mayo 2017 21:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:00

Aquest passat cap de setmana de l’11, 12 i 13 de setembre s’ha disputat a Castelló el “III WORD CHAMPIONSHIP POLICES CYCLING”, el tercer Campionat del món de ciclisme policial. En aquesta ocasió, van intervindre fins a 200 policies de nacionalitats tan diverses com la francesa, holandesa, lituana i provinents de la Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, Policies Nacionals i Policies Locals de multitud de municipis d’Espanya.

Les poblacions escollides per a disputar aquest campionat del món a Castelló han estat: Almassora -que ha acollit les proves de crono i ruta- i Villafamès, que ha acollit les proves de BTT. Precisament, en la categoria de BTT l’agent de la Policia Local de Salou, Raquel López, va aconseguir el tercer lloc en la classificació de l’apartat de fèmines. La prova es va disputar a les muntanyes de la localitat de Villafamés (Castelló). En total van ser 5 els agents de la Policia Local de Salou que varen participar de la prova.

El campionat, que constava de 2 modalitats “Carretera i BTT”, ha disposat de 8 categories pels participants masculins, mentre que les participants femenines s’han agrupat en una única categoria.