Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La seguretat ciutadana arriba al ple de Torredembarra

El partit Avui Democràcia preguntarà a la sessió del dia 20 sobre els diversos fets delictius ocorreguts a la ciutat en aquestes primeres setmanes de 2020

Diari de Tarragona

Whatsapp
Rosa M. Guasch, en una pregunta adreçada al ple. El partit Avui Democràcia ja no té representació política a l'Ajuntament. FOTO: DT

Rosa M. Guasch, en una pregunta adreçada al ple. El partit Avui Democràcia ja no té representació política a l'Ajuntament. FOTO: DT

El proper 20 de febrer hi ha ple ordinari i el partit Avui Democràcia (que ja no té representació després de les eleccions de 2019) ha presentat dues preguntes relacionades amb l’actualitat de Torredembarra. Ho fa a l’empara del Reglament de Participació Ciutadana.

Com ja ha fet en altres sessions plenàries, la formació municipalista fa de portaveu d'alguns vilatans de la Torre i que entén que per la seva importància s’han de traslladar a l’equip de govern.

Seguretat

Encara que no és tracta d’una problemàtica exclusiva de Torredembarra, Avui-D s’interessa per la seguretat pública davant de l’augment de robatoris que s’han produït en el darrer mes i mig i dels que se n’han fet ressò els mitjans de comunicació, encara que són coneixedors que n’hi ha d’altres que no han transcendit.

  • 30 de desembre.- Port Esportiu
  • 3 de gener.- Supermercat Dia
  • 16 de gener.-A punta de pistola a una família
  • 17 de gener.- Pizzeria 11 de setembre.
  • 17 de gener.- Tenda de pintures.
  • 31 de gener .- Mcdonal’s.
  • 10 de febrer.- Maquina vending c/ Pere Badia.
  • 11 de febrer.- Allunatge a Altafulla, robatori 2 cotxes a Torredembarra.

Al partit li sobta que davant d’aquest augment, des de l’administració local no s’hagi informat públicament ni s’hagi donat cap recomanació o mesures a prendre per part de la ciutadania.

A més, els fets es produeixen després de visualitzar-se el malestar de la plantilla de la policia local pels incompliments laborals de l’equip de govern i en un moment on hi ha una enorme falta d’efectius i, sobretot a les nits, sembla que hi ha una gran desprotecció. La formació vol saber: Quines actuacions està portant a terme l’Ajuntament per assegurar la seguretat dels negocis i habitants de Torredembarra?      

A més d’aquesta greu problemàtica, encara que no és el primer cop que Avui Democràcia porta a ple el tema de la neteja, ho va fer en el plenari del mes de setembre, el partit torna a posar l’accent en les deficiències que tothom pot observar relatives a la neteja viaria i la recollida de residus, sobretot, a les zones més poblades i urbanitzacions. El fet es repeteix tot i haver-se firmat i posat en funcionament uns nous contractes milionaris.

Temas

Comentarios

Lea También