La seguretat ciutadana arriba al ple de Torredembarra

El partit Avui Democràcia preguntarà a la sessió del dia 20 sobre els diversos fets delictius ocorreguts a la ciutat en aquestes primeres setmanes de 2020

17 febrero 2020 20:50 | Actualizado a 18 febrero 2020 13:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper 20 de febrer hi ha ple ordinari i el partit Avui Democràcia (que ja no té representació després de les eleccions de 2019) ha presentat dues preguntes relacionades amb l’actualitat de Torredembarra. Ho fa a l’empara del Reglament de Participació Ciutadana.

Com ja ha fet en altres sessions plenàries, la formació municipalista fa de portaveu d'alguns vilatans de la Torre i que entén que per la seva importància s’han de traslladar a l’equip de govern.

Seguretat

Encara que no és tracta d’una problemàtica exclusiva de Torredembarra, Avui-D s’interessa per la seguretat pública davant de l’augment de robatoris que s’han produït en el darrer mes i mig i dels que se n’han fet ressò els mitjans de comunicació, encara que són coneixedors que n’hi ha d’altres que no han transcendit.

  • 30 de desembre.- Port Esportiu
  • 3 de gener.- Supermercat Dia
  • 16 de gener.-A punta de pistola a una família
  • 17 de gener.- Pizzeria 11 de setembre.
  • 17 de gener.- Tenda de pintures.
  • 31 de gener .- Mcdonal’s.
  • 10 de febrer.- Maquina vending c/ Pere Badia.
  • 11 de febrer.- Allunatge a Altafulla, robatori 2 cotxes a Torredembarra.
Al partit li sobta que davant d’aquest augment, des de l’administració local no s’hagi informat públicament ni s’hagi donat cap recomanació o mesures a prendre per part de la ciutadania.

A més, els fets es produeixen després de visualitzar-se el malestar de la plantilla de la policia local pels incompliments laborals de l’equip de govern i en un moment on hi ha una enorme falta d’efectius i, sobretot a les nits, sembla que hi ha una gran desprotecció. La formació vol saber: Quines actuacions està portant a terme l’Ajuntament per assegurar la seguretat dels negocis i habitants de Torredembarra?      

A més d’aquesta greu problemàtica, encara que no és el primer cop que Avui Democràcia porta a ple el tema de la neteja, ho va fer en el plenari del mes de setembre, el partit torna a posar l’accent en les deficiències que tothom pot observar relatives a la neteja viaria i la recollida de residus, sobretot, a les zones més poblades i urbanitzacions. El fet es repeteix tot i haver-se firmat i posat en funcionament uns nous contractes milionaris.

Comentarios
Multimedia Diari