Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La tapa ‘Oreo Bacoli’ del restaurant Los Mañicos de Torredembarra, guanya el Dtapes

El sorteig ha tingut lloc avui dijous al matí a la seu de la Regidoria de Turisme

Diari de Tarragona

Whatsapp

"Oreo Bacoli", del restaurant Los Mañicos ha estat la guanyadora del Dtapes2018: galeta d'oliva aragonesa negra, farcida amb brandada de bacallà, amb un fons de ceba de Figueres confitada i un cruixent de calçot. La tapa anava acompanya amb un pintat de pebrot verd italià i vermell a la brasa.

La tapa guanyadora ha estat la més votada entre els participants en el sort eig de 2 sortides en catamarà, 10 lots de productes Maystar Cosmética i 10 packs de Cervesa Estraperlo. Per participar en el sorteig calia votar la millor tapa a través de la butlleta de vot que es trobava al desplegable on es segellaven les diferents tapes que els participants anaven consumint i comptar amb un mínim de 10 tapes/segells.

El sorteig ha tingut lloc avui a la seu de la Regidoria de Turisme, que serà l’encarregada de contactar amb els guanyadors mitjançant les dades facilitades a la butlleta perquè puguin recollir els premis fins al 30 de juny de 2018, de 10 a 14 h, de dilluns a divendres, i a partir del 22 de juny, de dilluns a diumenge, d’11 a 13 h i de 18 a 21 hores.

La sisena edició del Dtapes per Torredembarra va finalitzar el passat 27 de maig amb una valoració molt positiva ja que es van superar en més de 2.000 les tapes servides el 2017. En total, aquest any s’han consumit 19.156 tapes en 53 establiments. L’organització, a càrrec de les regidories de Turisme i de Comerç, Indústria i Activitats, s’ha mostrat molt satisfeta perquè el Dtapes continua sent una excel·lent iniciativa per donar a conèixer i promocionar la restauració de Torredembarra així com per fomentar el consum i l’activitat econòmica en general.

Temas

Comentarios

Lea También