Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La torrenca Anna Flores guanya el Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas

S'endú el reconeixement d'aquesta 13a. edició amb un treball sobre la creació del Ball del Quadre de Santa Rosalia

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els guanyadors d'aquest premide recerca de Torredembarra. FOTO: Anna Fusté

Els guanyadors d'aquest premide recerca de Torredembarra. FOTO: Anna Fusté

El treball “Creació del Ball del Quadre de Santa Rosalia” d’Anna Flores Rimbau, alumna de l’Institut Torredembarra, ha estat el guanyador del XIII Premi de Recerca de Batxillerat Sinibald de Mas.

La recerca ha comptat amb la tutoria del professor Josep Maria Queralt. En aquesta ocasió, també s’ha concedit un accèssit al treball “De la terna a l’urna. La transició municipal a Torredembarra” d’Oriol Juan Batet, alumne de l’Institut Torredembarra, que ha comptat amb la tutoria del professor Carlos Blanco.

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc aquest divendres, 20 d’abril, a la Sala Cal Maiam, amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Torredembarra. A més del premi i l’accèssit, es van entregar un total de 53 reconeixements als millors treballs escollits per cada institut de la comarca.

 

FOTO: Anna Fusté

Cal recordar que aquest premi té com a objectiu fomentar l’estudi científic de temes relacionats amb Torredembarra i el seu entorn entre els joves i s’atorga al millor treball de recerca de batxillerat en qualsevol dels camps de coneixement (economia, història, lingüística, matemàtica, medi ambient, sociologia, etc.) que tinguin com a àmbit Torredembarra i/o el seu entorn geogràfic més proper: Altafulla, Bonastre, Creixell, el Catllar, la Nou de Gaià, la Pobla de Montornès, la Riera de Gaià, Salomó, Vespella de Gaià.

Els treballs guanyadors seran publicats al Recull de Treballs que edita el Centre d’Estudis i en les diferents pàgines webs de consulta de la Coordinadora de Centres d’Estudis de parla catalana i la de l’Institut Ramon Muntaner. El treball premiat està dotat amb de 400 €. Els accèssits seran publicats en el mateix Recull de Treballs si compten amb la recomanació del jurat.

El jurat ha estat format per Maria Font, doctora i professora de Dret Internacional a l’URV; Joaquim Nolla, arxiver de l’Ajuntament de Tarragona; Jordi Salvat, periodista. Ha actuat com a secretari Lluís Català, professor de Geografia i Història de secundària. Ha presidit el jurat Albert Bonet, president del Centre d’Estudis Sinibald de Mas.

Temas

Comentarios

Lea También