Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

La urbanització Marysol de Roda de Berà té nova pista esportiva

El projecte, inclòs dins de les inversions financerament sostenibles de 2017, ha permès ampliar la pista antiga de futbol sala mini

Diari de Tarragona

Whatsapp
Pista poliesportiva a la urbanització Marysol de Roda de Berà.

Pista poliesportiva a la urbanització Marysol de Roda de Berà.

La urbanització Marysol ja compta amb una nova pista esportiva de futbol i bàsquet entre el carrer Sínia i l’avinguda de Catalunya, a pocs metres de la caseta de l’associació de veïns.

En el solar, abans de la intervenció, hi havia una pista de futbol sala mini, però la seva ampliació era una de les demandes dels veïns.

Per aquest motiu, l’equip de Govern va tenir en compte aquest projecte entre els vuit que van ser inclosos dins de les inversions financerament sostenibles de 2017, finançades amb una part del romanent de tresoreria positiu de l’exercici anterior.

Els treballs efectuats han permès ampliar-la per assolir un camp de futbol de 40x22 metres que incorpora transversalment dues pistes de futbol sala mini.

A banda de la pavimentació amb formigó i el seu allisat, s’han pintat les línies de joc i s’han instal·lat dues porteries, una a cada extrem del camp, i quatre més amb cistelles de bàsquet en sentit transversal.

Temas

Comentarios

Lea También