La versió dels dos testimonis civils de la mort de l'home de Salou

Avalen, tal i com diuen els Mossos, que Mor Sylla va caure tot sol

19 mayo 2017 22:03 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Aquest dijous Televisió de Catalunya va explicar la versió dels dos testimonis civils que donarien validesa a la versió donada pels Mossos d'Esquadra de la mort de l'home senegalès de Salou. 

Segons va explicar TVC, les dues persones es trobaven a la plaça Sant Jordi en el moment dels fets, minuts abans de les 7 del matí. Totes dues declaracions consten a les diligències de la investigació, tot i que encara no han declarat davant del jutge. 

El primer dels testimonis hauria explicat que des del carrer havia sentit crits d'agents dels Mossos que es trobaven a l'interior del pis realitzant l'entrada i registre a l'apartament, en què deien "que es tira, que es tira", instants abans de veure com Mor Sylla queia des del balcó.

El segon ciutadà, explicaria que va veure com un home s'agafava a la barana del balcó i que quan va veure que se li apropava un agent dels Mossos, va intentar-se despenjar al pis de baix, posant un peu a la ranura de desaigüe del balcó, i intentant-se agafar al tendal de sota. D'allà va acabar caient. Aquest testimoni asseguraria que el policia no va tocar a la víctima, segurament perquè no hi va arribar.

Segons la fiscalia, hi ha dos elements que donen credibilitat a aquests relats. El primer és que van veure presencia policial entrant a l’edifici, i van decidir quedar-se a la plaça per veure què passava. El segon és que no són part implicada, ni policial ni de l'entorn dels detinguts. 

Aquesta versió contrasta amb la del company de pis de Mor Sylla, que aquest dijous va dir que hi havia hagut contacte físic entre un dels agents i la víctima.

 

Comentarios
Multimedia Diari