L'alcalde de Salou diu que el projecte de BCN World 'segueix viu'

Les tres empreses seleccionades, el Grup Peralada, Melco i Hard Rock Café han demanat una ampliació de termini

19 mayo 2017 15:53 | Actualizado a 21 mayo 2017 14:19
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'alcalde Salou (Tarragonès), Pere Granados (FUPS), ha assegurat avui que el projecte de BCN World "segueix viu", després de la resolució que amplia en tres mesos la presentació de les ofertes.

El Diari Oficial de la Generalitat publica avui una resolució del departament d'Economia i Hisenda que amplia en tres mesos el termini perquè els operadors preseleccionats presentin les seves ofertes per al popularment anomenat projecte turístic de BCN World.

Les tres empreses seleccionades, el Grup Peralada, Melco i Hard Rock Café han demanat una ampliació per poder presentar la documentació afegida que s'ha demanat des de la Generalitat i ara, el termini venç el pròxim 1 de juliol.

"Com que es tracta d'una ampliació sol·licitada pels propis operadors, ha d'interpretar-se que el projecte segueix viu i que l'interès dels operadors és intacte", opina l'alcalde de Salou.

Granados diu que "la resolució obliga a presentar una documentació addicional incorporant propostes, solucions i criteris ambientals i paisatgístics en tots els terrenys que ocuparan".

Donada la magnitud del projecte, s'ha de desenvolupar per fases i la Generalitat obliga els candidats a explotar els Centres Turístics Integrats (CTI) que inclouen hotels, un casino, botigues i zones d'oci, que expliquin què faran per preservar els terrenys.

Això, per a Granados, "suposa garantir la qualitat i el bon manteniment de totes les zones a urbanitzar, que es desenvoluparan en diferents etapes".

Comentarios
Multimedia Diari