L'alcalde de Torredembarra manté la confiança en el regidor Suñé

Tot i així, encara no els ha pogut ensenyar "la documentació acreditativa de la seva innocència davant la sospita d'haver punxat la llum en el seu bar durant quatre anys

EFE

Whatsapp
Imagen del concejal de Alternativa Baix Gaià (ABG), Lluís Suñé, en el pleno extraordinario del pasado jueves en Torredembarra. Foto: L.Milián

Imagen del concejal de Alternativa Baix Gaià (ABG), Lluís Suñé, en el pleno extraordinario del pasado jueves en Torredembarra. Foto: L.Milián

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira (ERC), manté la seva confiança en el regidor d'Acció Social, Lluis Suñé (ABG), sobre el qual pesa la sospita d'haver punxat la llum en el seu bar.

Rovira ha informat avui que mantenen la confiança en el regidor encara que els ha dit que no els pot ensenyar "la documentació acreditativa de la seva innocència".

No obstant això, preguntat per si aquesta confiança és plena, ha matisat: "és una expressió molt forta, perquè entenem que hi ha situacions civils privades que poden confondre a l'opinió pública, i no ens volem posicionar".

Un mes enrere, el Diari de Tarragona va publicar que Suñé havia punxat durant quatre anys la llum del seu bar, tancat el mes de novembre passat per problemes de salut.

La setmana passada, els grups de PP, C's i Avui Democràcia, en l'oposició, van forçar un ple extraordinari per reprovar al regidor i durant la sessió, van exhibir un document signat per Suñé de reconeixement d'un deute de 4.000 euros.

El regidor va emetre ahir un comunicat per reiterar la seva innocència i anunciar que preparava accions judicials per frenar la "infàmia" contra la seva persona.

De la seva banda, els socialistes, que també formen part del Govern, emplacen al regidor d'ABG a provar la seva innocència o a abandonar totes o part de les seves atribucions, entre les que consten gestionar els casos de pobresa energètica.

El portaveu del PSC, Jordi Solé, emplaça a Suñé a "fer un pas per detenir aquesta bola, que cada vegada es fa més gran".

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También