Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’avinguda La Salle de Cambrils es tallarà dilluns pel desmantellament del pont

La via quedarà tancada a la circulació de vehicles i vianants entre el Col·legi La Salle i el pont de Santa Joaquima de Vedruna.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El buidatge de part de l'avinguda Baix Camp (antiga N-340).

El buidatge de part de l'avinguda Baix Camp (antiga N-340).

L’avinguda La Salle de Cambrils quedarà tallada al trànsit de vehicles i vianants a partir del proper dilluns, 23 d’octubre, per l’inici dels treballs de desmantellament del pont de l’antiga carretera N-340.

Concretament, es tancarà a la circulació un tram de 100 metres per cada costat del pont, que vol dir des del Col·legi La Salle (carrer Foix) fins al pont de Santa Joaquim Vedruna.

Els vianants hauran de donar el tomb pels carrers Foix, Oli, Sant Isidre i Joaquima Vedruna. Els vehicles que vagin en direcció a mar seran desviats pels carrers Foix, Oli i Avinguda Baix Camp fins a enllaçar amb l’Avinguda Vidal i Barrquer. En sentit muntanya, hauran de desviar-se pel carrer Joaquima Vedruna o bé per l’avinguda Adelaida segons quina sigui la seva destinació.

Les obres van començar el passat 28 de setembre amb els treballs de fresat i buidatge

Aquest tall es realitzarà abans del previst ja que les obres avancen a bon ritme, gràcies a la bona climatologia i a l’eficàcia de l’empresa adjudicatària.

Cambrils-pont N-340
Els treballs d'enderroc del pont ja porten 20 dies. Els polítics locals van fer una visita recent.

Si no hi ha cap contratemps i el bon temps segueix acompanyant, entre la segona i la tercera setmana de novembre també quedarà tallada a la circulació tant de vehicles com de vianants aquest mateix tram de l’avinguda Adelaida i la riera d’Alforja.

Les obres van començar el passat 28 de setembre amb els treballs de fresat i buidatge de les dues bandes del pont i això ja va implicar el tall del pas superior, tal com es va anunciar en aquesta nota de premsa. Dilluns els operaris començaran a treballar en el desmantellament de la part central de l’estructura. L’objectiu és realitzar les obres amb la màxima rapidesa per minimitzar el temps de l’afectació.

Temas

Comentarios

Lea También