L'encesa de l'arbre i les llums nadalenques dóna el tret de sortida als actes de Nadal a Mont-roig i Miami Platja

Una de les novetats destacades d´enguany a Miami Platja és la cursa solidària Crema Torrons a favor de la donació de medul·la òssia i el primer mercat de Nadal que es farà a la plaça Tarragona de Miami Platja

19 mayo 2017 17:12 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:53
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per segon any consecutiu, Mont-roig del Camp i Miami Platja donaran el tret de sortida al Nadal amb l’encesa del tradicional arbre. El calendari d’actes s'ha iniciat aquest dijous 1 de desembre i s’allargarà fins al 15 de gener, data en què se celebrarà la cursa solidària Crema Torrons a Miami Platja a favor de la donació de medul·la òssia. Es tracta d’una de les principals novetats d’un ampli programa que ha editat l’Ajuntament de Mont-roig i que es repartirà per tot el municipi que inclou propostes per a tots els públics.

A Mont-roig del Camp, l’encesa de l’arbre i de les llums de Nadal tindrà lloc el divendres 2 de desembre a les 20 hores a la plaça de Miramar. L’acte comptarà amb una actuació dels infants de l’Aula de Música Baptista Nogués i de la Coral Sant Miquel de Mont-roig del Camp. També hi haurà una xocolatada per a tots els assistents que ho desitgin. A Miami Platja, l’acte inaugural se celebrarà el dissabte 3 de desembre a les 20 hores a la plaça Tarragona. Després de l’encesa de l’arbre i les llums de Nadal, hi haurà una actuació a càrrec dels alumnes més petits de l’Aula de Música i una exhibició del Club de Rítmica de Miami Platja. S’oferirà xocolata calenta a tots els presents.

El programa d’actes compta amb més novetats. Enguany, la II cursa Crema Torrons de Miami Platja té un caràcter solidari. L’activitat se celebrarà a favor de la donació de medul·la òssia i serà l’encarregada de posar punt final a les festes nadalenques. La proposta esportiva, que tindrà lloc el diumenge 15 de gener a les 10 hores a la pèrgola de la Platja Cristall de Miami Platja, ajudarà a tornar a recuperar la forma després dels excessos nadalencs.

En aquest programa d’actes no hi pot faltar el Mercat de Nadal. La novetat per aquestes festes és que també tindrà el seu espai a Miami Platja. Diverses parades d’artesans i comerços locals oferiran tot tipus de productes nadalencs. Els interessats podran apropar-se i gaudir d’aquesta proposta durant el cap de setmana del 10 i 11 de desembre a la plaça Tarragona de Miami Platja. El carrer Agustí Sardà acollirà el Mercat de Nadal a Mont-roig del Camp el dissabte 17 de desembre.

Com no podia ser d’altra manera, els més petits també podran gaudir de diverses activitats, com són els parcs infantils de Nadal, la picada del Tió, l’arribada del Pare Noel, la benvinguda a l’Home dels Nassos o la cavalcada dels Reis d’Orient. El calendari també compta amb propostes juvenils, com els tallers de rebosteria, de costura, de decoració nadalenca o de creació d’imants. A més a més, podran participar en els tornejos de futbolí, ping-pong o de PES 2015 de PlayStation que es realitzaran als Casals de Joves K1 i K2.

Com és tradició, no podem oblidar les revetlles que s’organitzen per acomiadar l’any al Poliesportiu de Mont-roig del Camp i al Centre Polivalent de Miami Platja, on podreu gaudir i ballar a partir de les 00.30 hores Un any més, les entitats i associacions del municipi han tingut una forta implicació en l’organització i participació de nombroses activitats que es presenten aquest Nadal. Fruit d’aquest esforç sorgeixen diferents actes, com els festivals de Nadal, la cursa Gall d’Indi, el pessebre vivent, entre d’altres.

També, l’Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig del Camp proposa la Ruta del Caganer i un sorteig de decoració Nadalenca en el qual poden participar tots els establiments del poble, siguin o no socis de l’entitat. Per la seva part, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Miami Platja organitza una campanya per guanyar xecs regal per bescanviar a les botigues que participen en la promoció.

Des de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es convida a tothom a participar en el tradicional concurs de pessebres. Aquesta proposta premia els pessebres familiars més originals, artístics i elaborats, així com els pessebres infantils. Les inscripcions són de l’1 al 15 de desembre a les OMAC, de 9 a 14 hores. També s’anima a participar en el calendari d’advent que han preparat les biblioteques municipals. En conjunt, totes les propostes estan pensades perquè tothom pugui gaudir de les festes de Nadal.

Comentarios
Multimedia Diari