Les Jornades dels Fideus Rossos de Cambrils arrenquen amb 33 restaurants

La sisena edició d’aquesta cita va viure ahir el seu primer dia i s’allargarà fins al 6 de maig

21 abril 2018 08:47 | Actualizado a 21 abril 2018 08:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els fideus rossos són el plat principal dels menús especials que ofereixen una trentena de restaurants de Cambrils des d’ahir fins al 6 de maig. Les sisenes jornades dedicades a aquest ranxo mariner típic de les barques dels pescadors de Cambrils promocionaran la cuina marinera amb una àmplia oferta de menús que va des de les propostes més tradicionals a les més innovadores. 

Les jornades combinen l’herència d’una cuina que ha passat de generació en generació, la qualitat dels productes de proximitat i l’excel·lència dels cuiners de Cambrils. 

Tots els àpats es maridaran amb la cervesa Damm Inèdit, patrocinadora de les jornades. Podeu ampliar la informació dels menús a www.gastronosfera.com 

Les Jornades dels Fideus Rossos, patrocinades per segon any consecutiu per Damm-Inedit, estan incloses dins el calendari gastronòmic de Cambrils, que aquest 2018 ofereix deu campanyes per atraure visitants durant tot l’any i promocionar productes de temporada del territori. 

Els fideus rossos segueixen a les 14es Jornades de la Galera, ja molt consolidades, i les 6es Jornades Encarxofa’t a Cambrils. El maig el calendari continuarà amb la gran novetat d’enguany, la primera edició del Vermuting, que se celebrarà del 18 de maig al 3 de juny amb l’objectiu d’afavorir que el turisme de proximitat vingui a Cambrils a fer el vermut, passejar, dinar i, en definitiva, gaudir de la destinació amb les amistats i els familiars. El calendari segueix amb la Mar de Tapes de primavera, les Jornades del Calamar, la Mostra del Vi i Gastronomia Cambrils, entrada al País del Vi, les Jornades de l’Oli Nou d’Oliva Verge Extra, la Mar de Tapes de Tardor i les Jornades del Romesco. 

Les diferents jornades gastronòmiques estan organitzades pel Patronat de Turisme i el Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament conjuntament amb l’Associació d’Empresaris de l’Hoteleria de Cambrils (AEHC), la Confraria de Pescadors i la Cooperativa Agrícola de Cambrils. 

Comentarios
Multimedia Diari