Les bruixes prenen els carrers de la vila aquest cap de setmana

El mercat encantat va obrir ahir amb una gran varietat d’activitats i productes esotèrics

30 junio 2018 08:30 | Actualizado a 30 junio 2018 08:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

egons la tradició, les bruixes van arribar fa molts anys a Altafulla per quedar-se a la vila. Durant també molts anys el seu esperit ha romàs latent, però la seva exaltació i visibilització va arribar ara fa 18 anys amb la primera edició de la Nit de Bruixes, comptant amb la complicitat de l’Ajuntament de la localitat.

Això vol dir que la Nit de Bruixes ha arribat a la seva majoria d’edat i ahir, a partir de les sis de la tarda i fins a la mitjanit, els carres i places de la Vila Closa altafullenca va respirar l’ambient més misteriós, esotèric i màgic que es pot trobar al territori, que atrau un públic curiós i sovint confiat en aquest món dels poders ocults.

El mercat encantat i esotèric es va obrir a les sis de la tarda i va tancar portes a la mitjanit, amb una ambientació relacionada amb la bruixeria, molt concorregut, a partir de la fosca, després que la Placeta, escenari concèntric habitual d’invocacions esotèriques, donés oficialment el tret de sortida del certamen, amb el ritual oficiat per Imma del Destí. 

La fira es troba repartida bàsicament entre les places del Pou i de l’Església, amb les parades dedicades a la venda tota mena d’elements relacionats amb la màgia i la bruixeria, amb pedres i minerals, cremes i ungüents, varetes màgiques, amb la possibilitat de «carregar piles», amb energies positives, lectura de les mans i cartes del tarot, entre d’altres.

Si ahir en caure el sol, una gernació va passejar per la fira, avui i durant tot el dia «s’espera una gran afluència de públic que podria batre el rècord de visitants de l’any passat, que va rondar les 10.000 persones», manifesta Diego Spano, coordinador de la mostra. 

Avui, hi haurà animació a la tarda a càrrec dels Gegants d’Altafulla, i a les 9 del vespre l’escenificació a la plaça del Pou de l’obra Màgia per triomfar, en el marc del programa cultural Jocs Mediterranis 2018, que explica la influència de la màgia en els jocs. El ritual de clausura serà a les 12 de la nit a la Placeta amb Maria del Mar Tort.

Comentarios
Multimedia Diari