Les fundacions Barça i Portaventura, juntes pel benestar emocional dels infants

L’acord signat entre ambdues entitats pretén millorar les condicions de vida dels nens en situació de vulnerabilitat

09 octubre 2019 07:50 | Actualizado a 14 octubre 2019 09:49
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La millora del benestar emocional de nens i nenes en situació de vulnerabilitat o de malaltia és l’objectiu conjunt de la Fundació Barça i la Fundació PortAventura, que han signat un conveni de col·laboració per treballar en aquesta línia.

Aquest acord es focalitzarà en la realització d’activitats adreçades a aquests col·lectius, difondre i donar a conèixer les actuacions d’ambdues entitats i la posada en marxa de la metodologia FutbolNet en la programació de PortAventura Dreams, un village ubicat a PortAventura World que buscarà oferir una experiència única a nens i joves que pateixen malalties greus i a les seves famílies.

L’acord regula també la integració de la metodologia FutbolNet en la programació d’activitats setmanals que oferirà PortAventura Dreams. En aquest sentit l’espai disposarà d’un Cruyff Court (pista esportiva promoguda per la Fundació Cruyff, la Fundació Barça i la Fundació Bancària “La Caixa”) en què es portaran a terme activitats físiques i esportives dirigides per educadors de la Fundació Barça seguint la metodologia FutbolNet.

Metodologia ‘FutbolNet’

Aquesta activitat pretén afavorir el procés de recuperació dels infants a través de la pràctica esportiva i d’activitats de lleure, reforçar el vincle i les emocions positives entre els infants i les seves famílies en situació de malaltia, i garantir el dret dels infants a l’activitat física i al lleure.

Aquesta activitat la desenvoluparan voluntaris de la Fundació Port Aventura que portaran a terme sessions esportives i lúdiques destinades als infants i a les seves famílies. Aquests voluntaris seran prèviament formats en la metodologia FutbolNet, desenvolupada per la Fundació Barça.

El vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, explica que "estem molt contents de col·laborar amb la Fundació PortAventura en projectes a favor d’infants en situació de vulnerabilitat i com a través de la nostra metodologia FutbolNet podem utilitzar l’esport com a eina de canvi i de millora del benestar d’aquests nens i nenes”.

Per la seva part, el president de la Fundació PortAventura, Ramon Marsal, afegeix que “es tracta d’un acord molt important que uneix dues fundacions que tenen per objectiu contribuir al benestar de la societat i a la millora de la qualitat de vida de nens i joves en situació de vulnerabilitat o d’exclusió social. La suma dels esforços d’ambdues entitats serà molt positiu per al desenvolupament dels projectes que treballarem conjuntament“.

Comentarios
Multimedia Diari