Les instal·lacions esportives de Torredembarra reobriran el 15 de juny per a clubs i entitats

Les normes d’ús que es poden consultar a la pàgina web municipal. El servei d’atenció telefònica al Pavelló Municipal Sant Jordi ja es troba operatiu, de dilluns a divendres, al 977 95 86 46

12 junio 2020 18:30 | Actualizado a 12 junio 2020 18:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra ja està ultimant els detalls per a reobrir les instal·lacions esportives el proper dilluns 15 de juny, la piscina d’ús esportiu el dia 17 de juny i la piscina d’ús d’esbarjo el pròxim 29 de juny. Per a fer-ho possible, s’han establert uns protocols de desinfecció i d’ús per evitar al màxim les possibilitats de contagi per la Covid-19.

Amb tot, el regidor d’Esport, Raúl García, fa una crida a clubs, entitats i ciutadania perquè en facin un ús responsable ja que només amb l’esforç de tothom serà possible continuar avançant cap a la normalitat.

Les normes d’ús que es poden consultar a la pàgina web municipal. El servei d’atenció telefònica al Pavelló Municipal Sant Jordi ja es troba operatiu, de dilluns a divendres, al 977 95 86 46.

Fins al moment, només han pogut entrenar a les instal·lacions els esportistes d’alt rendiment Berta Castells, Aaron Solà i María José Carabante. També fa uns dies es van reobrir les pistes de tennis i de pàdel gestionades pel Club Tennis Torredembarra i el Bike park gestionat pel Club Biketrial Costa Daurada. Es tracta d’instal·lacions a l’aire lliure on ha estat menys complicat adaptar les mesures de seguretat sanitàries.

Comentarios
Multimedia Diari