Les millors colles del Cós Blanc de Salou són Picardies, La Traca i Confetti

L'entrega dels primers i segons premis s'ha celebrat aquest vespre a la sala de plens de l'Ajuntament de Salou

02 marzo 2018 18:08 | Actualizado a 07 marzo 2018 11:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Salou s’ha omplert aquest vespre de divendres amb membres d’entitats, colles i participants de la Festa Major d’Hivern per seguir d’aprop el veredicte del jurat sobre la rua de lluïment del Cós Blanc 2018.

L’alcalde Pere Granados i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, han lliurat els premis als guanyadors del concurs del Cós Blanc, que ha organitzat, per segon any consecutiu, la regidoria per destacar la bona feina de les colles en tres àmbits: a la millor disfressa, a la millor carretel·la i, finalment, a la millor comparsa. En cada categoria s’han premiat els dos primers classificats.

Així doncs, el veredicte del jurat que s’ha llegit durant l’acte ha premiat en la Categoria de Disfressa amb la Confeti d’or i 800 euros la colla Picardies amb la disfressa “ Mary Poppins”; i el segon premi ha estat per a la colla Julivert amb la disfressa “Joc Twister”, la qual s’ha endut un premi de 500 euros.

En categoria Carretel·la: el primer premi ha estat per la colla La Traca, el qual s’ha endut el Trofeu Confeti d'or i 800 euros; mentre que el segon premiat ha estat la carretel·la de la colla Bandarra, que s’ha endut un premi de 500 euros.

Finalment, la tercera categoria, la de millor Comparsa, se l’ha endut la colla Confetti també amb un premi del Confeti d'or i 800 euros; i en segona posició la colla Gastronòmica, que s’ha endut un premi de 500 euros.

El Jurat d’aquest primer premi ha estat format pel tècnic de Festes de Tarragona, Xavier González; per l’encarregat de brigades municipals de l’Ajuntament de Reus, Manel Ortega; pels periodistes Àngel Gómez, Ricard Checa, i Jordi Viñolas; i pel compositor municipal, lletrista, guionista, actor i director de teatre i president de l’associació Bambolines de Salou, Toni Romera.

Premis de fotografia

L’acte també ha servit per fer l’acte de lliurament dels premis del concurs de fotografia de la Festa Major d’Hivern 2018, un acte organitzat per la seu del Campus Extens de la URV a Salou i on han participat una trentena de treballs.

La guanyadora d’aquesta edició ha estat per Bàrbara Rodríguez-Solís, amb el pseudònim de TURI RSS, i la fotografia anomenada "Jo volia tirar foc", amb el primer premi dotat amb 200 € i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV.

El segon premi dotat amb 100 € i un lot de vins del celler Mas dels Frares de la URV, ha anat a parar a la Mª Isabel Jiménez, amb el pseudònim de JIMIX, i la fotografia anomenada "La gran feinada".

A més, el jurat també ha volgut destacar com a tercera millor fotografia l’obra “Purple rain” presentada per Federico de Vicente sota el pseudònim ROBIN GOOD FELLOW. Totes les obres es troben exposades al passadís del Teatre Auditori fins el dijous 8 de març.

Acte seguit, s’ha presentat i projectat el DVD de la Festa Major Salou 2018. A continuació l’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, han estat els encarregats de lliurar una memòria USB amb el vídeo de la festa i un metacrilat commemoratiu a tots ells i felicitar-los per la bona feina, la implicació i la bona disposició a mantenir viva una tradició festiva al municipi.

Un cop finalitzada l’entrega dels premis s’ha dut a terme una fotografia de família amb totes les entitats, i voluntaris d’aquesta edició de la Festa Major 2018 per tal d’immortalitzar el moment.

Comentarios
Multimedia Diari