Les primeres vacunes arriben a Creixell

Als usuaris i treballadors de la residència L'Ermita

05 enero 2021 19:50 | Actualizado a 09 enero 2021 11:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La vacuna contra la Covid-19 ha començat a arribar a Creixell aquest matí de dijous 7 de gener de 2021. Ha estat sens dubte el millor regal de Reis pels 33 residents de la residència de Gent Gran L'Ermita de Creixell i pels seus treballadors, que han rebut la primera dosi de la vacuna contra la Covid-19.

La primera resident de l'Ermita que ha rebut la vacuna ha estat la sra. Esperança Caldentey de 89 anys, i que estava molt contenta per haver-se pogut vacunar. En relació al personal sanitari d'aquest centre creixellenc, els primers en rebre una de les dosis de la vacuna de Pfizer/BioNTech han sigut el doctor Ramón V. Ruiz, la Judith Sánchez, directora i enfermera, Belén Martínez, gerent de l'Ermita i la Vero Pelejero, psicóloga de la residéncia. D'aquí a 21 dies s'administrarà la segona dosi de la vacuna.

La Residència L'Ermita de Creixell ha estat una de les primeres residències privades de Catalunya, amb places concertades, en rebre la vacuna ja que està considerada com un centre verd, al no haver tingut cap positiu de Covid19 durant la pandèmia.

Comentarios
Multimedia Diari