Les restes òssies aparegudes al gener en un mas de Cambrils són del seu antic propietari

La víctima portava desapareguda més de 20 anys, i investiguen el seu entorn familiar

19 mayo 2017 23:59 | Actualizado a 20 mayo 2017 21:37
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Identificades les restes òssies que van aparèixer el gener d'enguany a la fossa sèptica d'un mas de Cambrils. Tal i com apuntava la principal hipòtesi, els ossos pertanyen a l'antic propietari de la finca, un home d'uns 50 anys de nacionalitat turca. Els Mossos han pogut confirmar la identitat de la víctima a partir de proves d'ADN amb la seva filla. L'home, casat amb una dona espanyola, vivia a la masia fa 25 anys enrere. Segons ha pogut saber l'ACN, l'autòpsia ha determinat que els ossos tenen una antiguitat d'entre 21 i 25 anys. L'home portava desaparegut aquest temps, però no s'havia presentat cap denúncia. Els Mossos sospiten de l'entorn familiar i no descarten que el cas pugui tancar-se en breu.

 

Les investigacions estan molt avançades i la policia catalana preveu que podrà esbrinar l'autoria del crim en qüestió de setmanes. Les tasques per identificar la víctima s'han allargat i han estat molt dificultoses per l'antiguitat i sobretot pel mal estat de les restes, donat que van estar més de dues dècades dins d'una fossa sèptica. De fet, no dóna cap pista sobre la causa de la mort, si bé situa el crim entre 20 i 25 anys enrere. Després la família va decidir marxar i deixar la casa, molt pròxima a la carretera N-340, a la urbanització El Dorado, a l'oest del municipi.

 

Per tant, l'autòpsia no pot precisar amb exactitud quan es va produir la mort. La dona de la víctima es troba actualment a Màlaga. En el seu moment va declarar que, quan la seva parella va desaparèixer, no ho va denunciar perquè la seva relació no era bona. Van ser els nous inquilins del mas qui es van trobar amb les restes per sorpresa el passat 6 de gener. El wàter de l'habitatge s'embussava i van inspeccionar la fossa sèptica on van aparèixer els ossos. Immediatament van avisar els Mossos d'Esquadra i la Unitat d'Investigació es va encarregar del cas.

Comentarios
Multimedia Diari