L'hotel Altafulla Mar obrirà el dia 22 de maig i tindrà 136 habitacions

Té 3.000 m2 de jardins amb piscines, una zona 'chill out', restaurant bufet i un espai de maridatge anomenat Gastrobar

19 mayo 2017 22:50 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Als molts atractius de la vila marinera d’Altafulla ara s’hi suma un establiment hoteler que ha de prestigiar i dotar d’una nova dimensió turística a la població.

El dia 22 d’aquest mes obrirà, a ple rendiment, Altafulla Mar Hotel (ja ha acollit diversos actes i col·lectius, en període de rodatge), equipament de nivell que no és fàcil de trobar en municipis costaners similars al d’Altafulla. Es tracta d’un hotel de nova construcció, de quatre estrelles, «amb la més que probable possibilitat que tingui la catalogació de superior», comentava el director de l’hotel, Jordi Ferré.

El flamant hotel té un total de 136 habitacions, classificades d’estàndars les més petites, de 32 m2 de superfície; les superiors, les extra superiors, de 59 m2; les de l’àtic que són 11 júniors suites, amb terrassa de 24 m2 i les magnífiques suites de 94 m2 amb terrassa privada a l’àtic de l’edifici. Són 3.000 m2 de jardins que inclouen dues piscines (una d’infantil), amb accés directe des del carrer, el qual permet també accedir a l’Aire Pool Grill, un espai de migdia d’estiu, que al vespre es transforma en chill out.

També disposa de restaurant bufet, pensat per als esmorzars i sopars, i d’un espai denominat Gastrobar, on es maridaran vins i especialitats gastronòmiques de forma ben suggeridora. La versatilitat de les instal·lacions permet compaginar espais de mitjana o gran capacitat; sales que exemptes de les divisions que les separen permeten acollir fins a 400 persones, segons requereixi l’ocasió, ja sigui per a grans banquets i celebracions o bé per acollir seminaris, congressos o convencions.

Aquest és el resultat de l’aposta de la família Nadal-Almirall, els promotors i propietaris que, desafiant els moments marcats per la crisi, no ha renunciat mai a dur endavant el projecte, «malgrat realitzar-lo en qüestió de set anys», assenyala el portaveu de l’empresa, la qual ha fet la presentació de l’hotel, en societat, aquest dies, en cercles empresarials, polítics i professionals.

Tal com es va dir, la filosofia de l’hotel va més enllà de la vessant vacacional, obert a la segona residència a Altafulla, al territori, al turisme nacional i internacional potent «amb la vocació de fidelitzar una clientela que tingui l’hotel com la cita estiuenca anual», subratllà Jordi Ferré.

«A la taula i al llit, al primer crit», segons esmenta la dita popular. I és que la bona taula de l’hotel ve avalada per un xef de prestigi: l’altafullenc Bernat Canyellas, que ofereix l’essència de la cuina mediterrània de qualitat; i el llit, a les magnífiques habitacions de l’establiment. Dos atractius que han cridat a hores d’ara un elevat nombre de reserves, moltes d’elles directes, sobretot d’Alemanya, per gaudir d’aquest hotel que potencia turística i socialment la vila d’Altafulla.

Comentarios
Multimedia Diari