Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

S’inicia una convocatòria de procés selectiu de 14 places per la Policia Local de Salou

Fins el 4 de març es podran presentar les instàncies

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: Aj. de Salou

FOTO: Aj. de Salou

L’Ajuntament de Salou ha obert el termini per a contractar a un total de 14 nous agents interins per a la Policia Local. Les sol·licituds per formar part en aquest procés selectiu, mitjançant concurs d’oposició lliure s’han de presentar segons indiquen les bases específiques de la convocatòria, abans del proper 4 de març.

La convocatòria inclou 14 places d’agent interí de la Policia Local per a l’any 2019. Els futurs agents interins seleccionats reforçaran la seguretat habitual i a l’equip actual de la Policia, especialment de cara a la campanya estiuenca, i fins a finals de temporada -coincidint amb el RallyRACC- per tal de continuar oferint un servei de qualitat.

Entre les diverses proves que hauran de superar els candidats n’hi ha una d’aptituds físiques, un psicotècnic, i de coneixement policial i del territori. Altres proves que ajudaran a sumar punts seran les proves sobre coneixement de llengua anglesa i altres idiomes. Els candidats triats per cobrir les places realitzaran posteriorment un curs de 120 hores impartit de formació, abans d’incorporar-se com a agents interins.

L’alcalde Pere Granados, ha manifestat que “cal un esforç des de l’administració local per a poder dimensionar els serveis de seguretat a l’afluència de visitants d’un municipi turístic com el nostre, i per tant, apostem per invertir en aquests recursos humans per millorar la qualitat de l’atenció als nostres veïns i visitants”.

Per la seva part el regidor de Seguretat i Mobilitat, David González, ha explicat que “amb aquesta nova convocatòria que realitzem de manera periòdica reforcem el cos policial amb l’objectiu de millorar l’eficàcia i també seguim dotant de més recursos aquesta àrea cabdal per a la població de Salou en tasques de proximitat i trànsit”.

El sistema per a la selecció dels aspirants serà per concurs oposició lliure que consisteix en la superació de les proves corresponents, inclòs el curs selectiu i el període de pràctiques, i en la valoració dels mèrits de la fase de concurs.

Per tal de prendre part en la convocatòria es necessari que els aspirants presentin juntament amb l’instancia la documentació següent:

L’aspirant ha de tenir nacionalitat espanyola i ha d’haver complert 18 anys sense superar l’edat màxima de jubilació forçosa.

També es demana:

  • Nivell estudis: presentació de títols equivalents o superiors a ESO, graduat escolar, cicle formatiu o formació professional de primer grau.
  • Certificat nivell B2 de català, si es té.
  • Annex declaració responsable mèrits.
  • Drets d’examen: justificant de pagament o d’exempció.

La resta de documentació i requisits necessaris per participar i la tramitació electrònica es pot trobar al Taulell d’Anuncis de la pàgina web de l’Ajuntament o a la seu electrònica https://seu.salou.cat/siac/DetalleTablon.aspx?id=3203

Temas

  • Salou
  • seguretat
  • Policia Local

Comentarios