Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

‘Living on the Edge’ es podrà visitar a Torredembarra

És un treball periodístic a quatre ciutats dividides: Belfast (Irlanda del Nord), Mitrovica (Kosovo), Mostar (Bòsnia i Hercegovina) i Nicòsia (Xipre).

Diari de Tarragona

Whatsapp
Una de les imatges del projecte.

Una de les imatges del projecte.

Els conflictes que han viscut aquestes quatre ciutats han deixat una profunda empremta entre la seva gent. La població ha quedat dividida en dues parts gairebé aïllades.

Malgrat el pes de la història i la divisió que encara marca el dia a dia de la ciutat, persones de totes dues bandes treballen per superar el passat i definir un futur comú més enllà de les diferències.

Living on the Edge mostra com les històries de conflicte i de reconciliació s’entrellacen i es reflecteixen en el mirall fragmentat del teixit urbà on tenen lloc.

Del 13 al 25 de novembre estarà oberta a tot el públic al Pati del Castell.

Els autors

Angelo Attanasio és periodista i realitzador de vídeos. Va ser el guanyador de la modalitat de Periodisme Turístic del Premi de Periodisme Mañe i Flaquer 2016 (en què hi han participat 52 treballs) amb el treball multimèdia “Detrás del paraíso”, publicat a la pàgina web d’eldiario.es a l’agost de 2016. Ha publicat reportatges sobre conflictes, societat, cultura i viatges en països del Mediterrani i els Balcans per a diversos mitjans europeus i llatinoamericans.

Marco Ansaloni és fotoperiodista especialitzat en història, cultura i societat. Entén la història com a punt de partida per descriure experiències de cultures d’altres temps i sentir-se més a prop del moment social present. Destacats mitjans internacionals, com National Geographic, han publicat el seus projectes.

Temas

Comentarios

Lea También