Lluís Capdevila mostrarà el seu disc ‘Cinematic radio’ a Torredembarra

L’àlbum consisteix en composicions pròpies evocatives d’ambients de cinema, amb influència de jazz.

22 octubre 2019 07:00 | Actualizado a 22 octubre 2019 07:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L’Espai Cultural Sala del Mar acollirà aquest proper 2 de novembre, a les 20.30 h, un concert de Lluís Capdevila que, acompanyat d’un contrabaixista en format duet íntim de jazz, presentarà el seu disc Cinematic radio.

L’àlbum consisteix en composicions pròpies evocatives d’ambients de cinema, amb influència de jazz. Una producció feta a Nova York, ciutat on el pianista de Falset hi ha viscut durant 9 anys per formar-se musicalment i on segueix tornant-hi presentant concerts. Dos videoclips enregistrats a la seva comarca natal, Alone i Misery, són exemples clars del tarannà d’aquest treball i han donat peu al pianista a presentar-lo de manera acústica en espais d’especial interès del territori. Segons Donald Elfman, crític a The New York City Jazz Record, Cinematic radio «és música que narra una història i que ressona amb sentiment».

El preu de l’entrada és de 3 euros i es poden adquirir a taquilla el mateix dia de l’actuació. L’organització va a càrrec de la Regidoria de Cultura.

Luis Capdevila va créixer entre les vinyes del Priorat. Des de la infància, la llibertat d’expressió i la creativitat el van impulsar a compondre i aviat es va centrar exclusivament en la música.

Comentarios
Multimedia Diari