Llum verd per a l’ampliació de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant

L’Ajuntament ha aconseguit que la Generalitat de Catalunya li delegui aquesta competència

01 marzo 2019 12:47 | Actualizado a 04 marzo 2019 20:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Ple de l’Ajuntament ha aprovat el conveni de col·laboració entre el consistori i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per a l’execució de les obres d’ampliació de l’Escola Mestral, amb els vots a favor de tots els grups polítics municipals (PSC, PDeCAT, ERC, PP i FIC), a la darrera sessió ordinària, que va tenir lloc ahir dijous 28 de febrer a la tarda.

Així doncs, en breu es procedirà a la signatura i el consistori podrà encarregar la redacció del projecte constructiu del nou aulari d’educació infantil, que substituirà els barracons que ocupen actualment els alumnes de P3, P4 i P5.

Per tirar endavant el projecte, l’Ajuntament necessitava que el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya li delegués aquesta competència.

Segons consta a l’acord que han signat ambdues parts, el Departament d'Ensenyament supervisarà el projecte que presenti l'Ajuntament amb anterioritat a l'inici de l'execució de les obres; i l’Ajuntament es farà càrrec del cost total de la redacció del projecte, l’execució i posterior direcció de les obres.

La propietat de les obres realitzades en el solar de titularitat municipal serà de l’Ajuntament, que cedirà el seu ús a la Generalitat de Catalunya per a l’activitat escolar. Tot i la cessió de l’ús de l’immoble, l’Ajuntament podrà utilitzar les instal·lacions del nou aulari per programar i realitzar activitats i serveis de caràcter educatiu i assistencial fora de l’horari lectiu. De fet, l’Ajuntament ja té previst fer servir aquest espai com a parc infantil cobert fora de l’horari escolar, per atendre una de les principals demandes de les famílies del municipi.

Comentarios
Multimedia Diari