Localitzen a La Graciosa una menor de Torredembarra desapareguda fa 3 mesos

Va ser la seva família la que va aportar la pista definitiva per localitzar-la

19 mayo 2017 16:58 | Actualizado a 21 mayo 2017 16:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Guàrdia Civil ha localitzat a l'illa de La Graciosa una adolescent de 17 anys procedent de Torredembarra que des de fa tres mesos figurava com a desapareguda, segons ha informat avui la Comandància de Las Palmas.

La menor, que viu a Torredembarra (Tarragonès), estava en parador desconegut des del passat 17 de setembre, quan va fugir de casa amb el seu nòvio, un adult de 28 anys.

Va ser la seva família la que va aportar la pista definitiva per localitzar-la, en avisar la Guàrdia Civil que la noia podia estar amb el seu nòvio i uns amics a La Graciosa, cosa que es va poder verificar a través de diversos missatges en xarxes socials.

Les dades que ha recollit l'Institut Armat indiquen que la menor va arribar a La Graciosa amb els seus amics en un veler, des de Cadis.

Després de trobar l'adolescent en un càmping de la localitat de Caleta de Sebo, els agents van arrestar el seu nòvio, perquè contra ell pesa una ordre d'ingrés a la presó per un delicte de danys dictada pel Jutjat penal número 2 de Logronyo.

Comentarios
Multimedia Diari