Más de Costa

Costa Cicle

Los Sobrinos porten a Cambrils la rumba catalana més autèntica

Aquest dissabte 13 de juliol a les 22 hores al passeig de les Palmeres

Diari de Tarragona

Whatsapp
Los Sobrinos actuaran aquest dissabte a Cambrils. FOTO: DT

Los Sobrinos actuaran aquest dissabte a Cambrils. FOTO: DT

La rumba més autèntica de Los Sobrinos farà ballar Cambrils aquest dissabte a les 22 hores al passeig de les Palmeres. La tercera edició de la Nit de la Rumba Catalana anirà a càrrec d’aquesta banda barcelonina, herència de Peret, i també de grans noms com el Pescaílla, Chipén o Estrellas de Gràcia. El concert és gratuït i adreçat a tots els públics.

Los Sobrinos són amics de la infància que van créixer junts al barri d’Hostafrancs i van aprendre a tocar la guitarra a casa i a l’església. La seva rumba s’ha gestat en celebracions de prometatge i casaments gitanos, convencions i concerts. La música que toquen en la intimitat d’aquesta comunitat gitana de Barcelona, la traslladen als escenaris d’una manera desacomplexada, fugint dels concerts tradicionals. Los Sobrinos presenten una rumba catalana pura de temes propis i versions de clàssics, i amb el ventilador com a pal de paller de les composicions.

La voluntat del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils és consolidar la Nit de la Rumba Catalana. D’aquesta manera, l’Ajuntament vol donar suport a la candidatura de declaració de la Rumba Catalana com a Patrimoni Cultural Immaterial per la Unesco.

Temas

Comentarios

Lea También