Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

L’ús de mascareta i control de temperatura, noves mesures per accedir a l’Ajuntament de Torredembarra

En els casos en què es detecti febre, s’aconsellarà a les persones a contactar amb el Centre d’Assistència Primària de la ciutat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge de l'interior del Castell, seu de l'Ajuntament de Torredembarra. FOTO: Aj. Torredembarra

Imatge de l'interior del Castell, seu de l'Ajuntament de Torredembarra. FOTO: Aj. Torredembarra

L’Ajuntament de Torredembarra incrementa les mesures de seguretat en l’accés a les dependències municipals de l’edifici del Castell per evitar al màxim la propagació de la Covid-19 en aquesta fase 1 de desconfinament que comporta un increment de mobilitat de la ciutadania.

Per aquest motiu, s’incorpora un control d’accés a la seu de l’Ajuntament i es duran a terme controls de temperatura, tant a treballadors com a públic amb cita prèvia. En cap cas, es guarden les dades de les persones, sinó que es tracta d’una mesura de seguretat. 

Els controls de temperatura seran indispensables per a poder accedir a dependències municipals. En els casos en què es detecti febre, s’aconsellarà a les persones a contactar amb el Centre d’Assistència Primària. A més, l’ús de mascareta també és obligatori per accedir a l’Ajuntament.

Cal recordar que l’Ajuntament està reorganitzant els serveis municipals administratius ara que Torredembarra ha entrat en la Fase 1 del desconfinament. Mentre s’arriba a una relativa normalitat, l'Ajuntament manté tancades al públic les dependències municipals amb caràcter general. L’atenció al públic es du a terme per telèfon a l'OAC (977 64 00 25) i per correu electrònic ��oac@torredembarra.cat (de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14 h).

Els tràmits també es poden realitzar a la seu electrònica https://www.seu-e.cat/ca/web/torredembarra. Per a format presencial, en aquells casos que sigui imprescindible, cal demanar cita prèvia.

Temas

Comentarios

Lea También