Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Marina Morales guanya els X Premis Enfila el teu futur de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Amb el projecte empresarial d’un centre turístic a Masboquera

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els alumnes premiats en aquesta desena edició.

Els alumnes premiats en aquesta desena edició.

El projecte empresarial “M&M Trips Study Tours”, de l’alumna Marina Morales, ha guanyat els X Premis Enfila el teu futur per a joves emprenedors, organitzats per l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant i l’empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA, amb la col·laboració d’Alpiq, l’associació d’empresaris i l’associació de comerços del municipi.

Aquest projecte planteja l’obertura d’un conjunt de cases ecologistes com a centre turístic al nucli de Masboquera per a estudiants, joves i famílies d’Alemanya. El jurat dels Premis ha valorat especialment el fet que el treball estigui “molt ben elaborat” i que tingui “possibilitats reals de finançament”.

El lliurament dels guardons, cofinançats per la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, va tenir lloc a principis de juny a la sala d’actes de l’institut i va anar a càrrec de l’alcalde, Alfons Garcia; del regidor de promoció econòmica, Miguel Ángel Garcés; del director de la Central tèrmica de cicle combinat Plana del Vent d’Alpiq, Gorka Gandarias; i de l’emprenedor local Tonet Sánchez, que va explicar als joves la seva experiència professional com a empresari del sector de l’oci i promotor d’esdeveniments musicals.

En aquest escenari també s’hi van donar a conèixer els noms dels guanyadors dels dos segons premis que enguany ha decidit entregar el jurat: Gemma Berenguer i Sara Garcia, pel projecte Sobre Rodes (que proposa la revalorització d’un establiment de restauració tancat a Vandellòs, per oferir noves activitats esportives); i Aroa Chacón i Maria Mayordomo, pel projecte Sala Live (una sala per a concerts exclusius a l’Hospitalet de l’Infant que donaria una nova dimensió a un establiment en funcionament).

També es va lliurar un accèssit a Daniel Romero, pel projecte “D&Reactiveted” (d’instal·lacions per a la pràctica i l’ensenyament de pilotatge de karts i motocros).

En aquesta 10a edició dels Premis Enfila el teu futur hi ha participat un total de 12 alumnes de Batxillerat de l’INS Berenguer d’Entença, que han presentat 7 projectes empresarials, vinculats als sectors econòmics de la restauració, el turisme i la innovació.

En aquests treballs han analitzat tots els aspectes de màrqueting, organització, fiscalitat, inversió real i finançament. Per fer-ho, durant el curs els estudiants han comptat amb l’ajut del professorat i del Servei d’Assessorament a Emprenedors que ofereix IDETSA al Viver d’empreses.

Entre els criteris que ha valorat el jurat, hi ha l’originalitat de la idea de negoci, les àrees de màrqueting, de producció i qualitat, d’organització i gestió, la jurídico fiscal i l’econòmica financera; així com la coherència global, la presentació formal i l’ús d’eines de comunicació com el web, el blog o el vídeo.

L’objectiu d’aquests guardons (que han consistit en un Ipad per a la guanyadora del 1r premi; tablets Samsung per a les guanyadores dels dos segons premis; i uns auriculars multifuncions per al guanyador de l’accèssit) és promoure la cultura emprenedora entres els alumnes de l’institut i ampliar el seu coneixement a altres alternatives laborals basades en el treball per compte propi, tal com ha recordat el regidor de promoció econòmica,  Miguel Ángel Garcés.

Temas

Comentarios

Lea También