Masagué: 'No em penso quedar a casa, vull sortir i donar la cara'

L'exalcalde de Torredembarra, imputat, nega que la Junta Electoral hagi notificat l'exclusió del seu partit i ho atribueix al fet "minúscul" que es van oblidar d'ajuntar-hi una adreça electrònica (àudios)

19 mayo 2017 22:58 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'exalcalde Daniel Masagué, imputat en el suposat cas de corrupció que va esquitxar el consistori l'estiu passat, ha presentat aquest dimarts el programa electoral d'Units per Torredembarra que ha fundat amb la seva extinenta d'alcalde, també imputada. "Si ens decidim a presentar-nos és perquè tenim clara la nostra situació, no em penso quedar a casa, vull sortir i donar la cara", ha dit Masagué. L'exalcalde, encara militant de CDC, nega haver rebut cap notificació de la Junta Electoral que hagi exclòs la seva llista per la denúncia del partit Avui Democràcia-Ara i que, en tot cas, "tot té solució", ha afegit. Masagué parla del fet "minúscul" que es van deixar de posar una adreça de correu electrònic.

"El nostre partit està registrat", ha garantit Masagué, en la roda de premsa d'aquest dimarts. "Anirem ara mateix a la Junta Electoral del Vendrell i esbrinarem què ha passat, però entenem que si el Ministeri ens envia una carta acceptant que hi som, deu ser un defecte administratiu, i que només falti una adreça electrònica no crec que sigui motiu per a l'exclusió", ha afirmat Masagué. "Però en absolut renunciarem a la candidatura, ho hem entrat tot dins de termini", ha reiterat.

En relació a què la impugnació provindria de la denúncia d'un partit, Masagué ha reconegut que ja s'esperava "atacs". "Alguns partits ens tenen ganes, però som lluitadors i seguirem lluitant, jo tinc la tranquil·litat que no he fet res, no marxaré de Torredembarra, m'estimo el meu poble", ha sentenciat Francisca Felguera, número 2 a la llista de Masagué. "Cap jutge ens a limitat que no poguéssim exercir en política, per tant, fins al moment som innocents", ha afegit Masagué.

Amb el lema de campanya 'Ho sabem i ho farem', Masagué es presenta convençut de la seva candidatura, negant en rotund els falsos rumors de què hauria comprat membres de la llista i fins i tot votants. Novament envoltat de polèmica, l'exalcalde, encara convergent, ha anat desgranant els deu projectes sobre els quals pivota el seu programa, que passen per un nou pla general, l'ampliació del cementiri i la potenciació de la festa del Carnaval perquè sigui "dels millors de Catalunya".

"Vull acabar obres que teníem endegades i que van quedar truncades el 26 de juny, sabem d'on treure els recursos per tirar endavant aquests projectes", ha dit l'exalcalde convergent. "Sé que és una candidatura diferent a la resta i és difícil fer pronòstics sobre els resultats que obtindrem", ha manifestat Masagué, que ha demanat disculpes per l'enrenou "judicial", si bé ha afegit que va ser "desmesurat" i "fora de lloc". El partit es presentarà en societat el pròxim dimarts 5 de maig.

Comentarios
Multimedia Diari