Mascaretes pels avis i els comerciants de Roda de Berà

L’empresa Marycel fa una donació de 2.000 mascaretes i més de 200 pantalles protectores a l’Ajuntament 

02 junio 2020 20:10 | Actualizado a 03 junio 2020 17:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Dimarts 2 de juny a  la tarda, Raquel i M. Àngels, representants de Marycel, botiga online de productes d’estètica i perruqueria professional, van lliurar a l’alcalde de Roda de Berà Pere Virgili i a la regidora d’Acció Social, Teresa Ferré, 2.000 mascaretes i 240 pantalles protectores perquè el consistori distribueixi aquest material entre els rodencs i rodenques.

Les 2.000 mascaretes seran lliurades als majors de 60 anys, i tot aquell que en necessiti una pot passar a buscar-la per l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament o bé pel Punt de Distribució d’Aliments.

Pel que fa a les 240 pantalles protectores es distribuiran entre els comerciants que ho sol·licitin trucant a l’OAC, al 977 65 70 09.

Marycel

Marycel.com es una empresa familiar que va néixer amb il·lusió per oferir a particulars i empreses productes de qualitat a preus econòmics. A la seva pàgina es poden trobar tot tipus de productes destinats als salons de bellesa i perruqueries, productes i material per a massatges, pedicures, manicures, depilacions, tractaments estètics, entre d’altres.

 

Comentarios
Multimedia Diari