Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de 1.600 infants i joves participen a les activitats d'estiu a Cambrils

Entre juny i setembre la ciutat va acollir més d’una vintena d’esdeveniments.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Centenars de nens han disfrutat de les activitats d'estiu.

Centenars de nens han disfrutat de les activitats d'estiu.

Un total de 1.626 infants i joves van participar a la dotzena edició del programa L’Estiu d’en Cam, que aplega les activitats d’estiu de lleure i esports organitzades per l’Ajuntament de Cambrils.

D’altra banda, entre el juny i el setembre Cambrils va acollir més d’una vintena d’esdeveniments esportius amb la participació de més de 7.200 esportistes i campus d’estiu organitzats per entitats esportives locals que van arribar a prop de 800 més.

L’arqueologia va ser el fil conductor de L’Estiu d’en Cam amb el lema “Explora, juga i avenura’t amb l’Indiana Cambri”. Així doncs, les propostes, tallers i jocs que es van oferir setmanalment, van girat entorn a descobrir diferents escenaris i èpoques històriques, tot jugant i aprenent.

Més de 1.300 nens i nenes van participar a les activitats programades de 9 a 13h, de dilluns a divendres. Concretament, hi va haver 241 inscrits a les activitats de Cambri Vacances de 3 a 5 anys i 484 en la franja d’ edat de 6 a 8 anys.

A més, 552 joves de 9 a 14 anys es van apuntar a les Vacances Multiesportives, que incloïen diferents activitats esportives (des d’esports i jocs individuals o per equips fins a sortides) que es portaven a terme en diferents dependències o espais esportius de Cambrils (pista atletisme, Palau d’esports i Platja Regueral).

Cal destacar que les sortides en bicicleta van comptar amb 304 inscrits. I també com a novetat, setmanalment es va programar una activitat estrella com ara dònut- banana, caiac, pàdel surf, pàdel platja, inflables, jump lamp o extreme park.

Finalment, els Summer Cambri, que consistia en tallers, activitats lúdiques i sortides programades en anglès, va atraure a 35 nens i nenes de 6 a 12 anys.

El servei de guarderia, pensat pels més matiners (de 8 a 9 hores del matí) va tenir 76 inscrits i el servei de menjador (de 13 a 15 hores del migdia) va atendre a 517 inscrits.

Activitats a l’aigua

Una altra de les vessants de l’Estiu d’en Cam van ser les activitats a l’aigua. A la piscina coberta s’hi van organitzar els cursets de natació per nadons, petits, d’iniciació i nivell avançat, que en total han estat aprofitats per 301 nens i nenes (14 del curs de nadons, 51 de petits, 118 d’iniciació i 118 d’avançat).

D’altra banda, el Club Nàutic Cambrils, col·laborador indispensable per dur a terme les activitats al mar, va realitzar cursos de vela lleugera (13 inscrits), estades nàutiques de vela, caiac i paddle surf (4 inscrits) i windsurf (2 inscrits).

Activitat a la platja

També es van oferir activitats esportives a la zona esportiva del Regueral des del 21 de juny fins al 3 de setembre, amb activitats com vòlei-platja, pales, futbol-platja, indiaka, korfball, rugbi o handbol, que van atraure diàriament el sector més juvenil. La platja també va ser l’escenari de la gimnàstica per la gent gran, que va arribar als 100 participants.

Cambrils

A més, al Parc del pescador, cada tarda de dilluns a divendres a partir de les 18 hores, la Unió d’ escacs Cambrils va oferir Escacs a la Fresca per aquells visitants i amants d’ aquest esport.

Participació dels nens i nenes dels Centre Oberts

Una de les novetats destacades d’aquesta dotzena edició de l’Estiu d’En Cam va ser la participació de 104 nens i nenes dels Centres Oberts Alba, Albamar i Vilafortuny, derivats per Benestar Social, que han pogut gaudir de diferents activitats programades mitjançant una subvenció. L’equip educatiu d’aquest servei socioeducatiu diürn ha intervingut tant amb aquests nens i nens com amb les seves famílies. S’ha treballat amb 78 famílies de característiques molt diverses.

Temas

Comentarios

Lea También