Més de 200 persones participen a la caminada Roda de Berà-Torredembarra

La sortida s'ha fet des de la plaça Luis del Olmo al Roc de Sant Gaietà amb un recorregut de sis quilòmetres. És la caminada curta de primavera que organitza el El Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès. 

27 mayo 2017 09:42 | Actualizado a 28 noviembre 2017 13:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Consell Comarcal del Tarragonès ha celebrat aquest divendres la caminada curta de primavera, amb un recorregut de sis quilòmetres des de Roda de Berà fins a Torredembarra.

Els més de 200 participats, membres d’associacions de Gent Gran de tot el Tarragonès, s’han donat cita prop de les 10 del matí a la plaça Luis del Olmo de Roda de Berà, ubicada a la zona marítima del Roc de Sant Gaietà.

Allà els hi estava esperant Teresa Ferré, regidora de la Gent Gran de l’Ajuntament de Roda de Berà, qui, acompanyada pel conseller de Benestar Social del Consell Comarcal del Tarragonès, Antonio López, els hi han donat al benvinguda abans de començar el recorregut.

Seguidament s’ha iniciat la marxa pel camí de Ronda fins arribar a l’ermita de la Mare de Déu de Berà, on han fet una parada per esmorzar, i han continuat per la platja Llarga, el Gorg de Creixell i els Muntanyans de Torredembarra.

Aquesta ruta ha permès conèixer els camins, el paisatge i les diverses particularitats d’aquests municipis del Tarragonès alhora que practiquen una activitat física saludable i coneixen persones d’altres localitats amb les mateixes inquietuds. 

Comentarios
Multimedia Diari