Més de 85 hotels de la Costa Daurada central inverteixen 65 milions per millorar instal·lacions

Salou busca entrar al pla de reconversió per a destinacions turístiques madures per tal de poder executar reformes integrals

19 mayo 2017 19:23 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:17
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els 86 hotels de l’Associació Hotelera de Salou- Cambrils-La Pineda han dut a terme inversions per import de 35 MEUR aquest 2016 i de 30 MEUR durant el passat exercici. Les reformes i millores han anat encaminades a augmentar els estàndards de qualitat de l’oferta i a oferir nous serveis als clients. Aquest dijous, l’alcalde de Salou, Pere Granados i el regidor de Turisme, Benet Presas, han visitat de la mà del president de l’Associació, Eduard Farriol, i del president de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT), David Batalla, alguns dels establiments que han realitzat reformes darrerament a la zona turística de Salou. En aquest indret, alguns negocis que han fet millores han pujat de categoria i han passat de 3 a 4 estrelles.

Durant la visita, els dos presidents de les respectives associacions empresarials han mostrat els detalls de les inversions, les quals han suposat un canvi radical en les decoracions de les habitacions i espais comunitaris, en les configuracions de servei de restauració o en les ofertes complementàries.

Segons ha explicat el president de la FEHT, David Batalla, el fenomen de renovació va començar ja fa uns anys i s'ha incrementat en els dos darrers amb molta intensitat. “Avui podem dir que tenim una oferta d’allotjament renovada, els millors càmpings d'Europa i PortAventura en constant evolució, com així ho demostra la nova inversió Ferrari Land que s'obrirà properament”, ha destacat.

L’alcalde de Salou ha volgut felicitar el sector privat per “l’important esforç inversor que s’està duent a terme els darrers anys a Salou per tal d’elevar els estàndards de qualitat i buscar l’excel·lència en el servei.

El batlle ha garantit que la zona es veurà beneficiada pel canvi d’imatge i renovació que s’impulsa a Carles Buïgas. Granados ha anunciat també que Salou entrarà dins un pla integral de reconversió per a destinacions madures “que afavorirà un canvi integral en molts aspectes de la ciutat”.

Comentarios
Multimedia Diari