Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Més de vint intèrprets participaran en el I Festival Internacional de Guitarra de l'Hospitalet de l'Infant

Aquest esdeveniment cultural se celebrarà del 26 de juliol al 6 d'agost i inclourà concerts, conferències, màster classes i exposicions

Redacció

Whatsapp
Anders Clemens, director artístic del festival, ha realitzat una petita mostra en la presentació oficial del Festival Internaiconal. Foto: J.C

Anders Clemens, director artístic del festival, ha realitzat una petita mostra en la presentació oficial del Festival Internaiconal. Foto: J.C

Un total de 24 intèrprets participaran en el I Festival Internacional de Guitarra de l'Hospitalet de l'Infant, que tindrà lloc del 26 de juliol al 6 d'agost. Entre aquestes hi haurà músics de reconegut prestigi internacional, guanyadors de nombrosos premis, com ara els músics catalans Guillem Pérez-Quer, Àlex Garrobé, Carmen Becerra i Anabel Montesinos; el Duo Panebianco, els noruegs Jorgen Skognomo i Anders Clemens (director artístic del festival); l'alemany Jens Franke i el cubà amb nacionalitat austríaca Marco Tamayo.

Durant dotze dies oferiran un total de 14 concerts (dos de guitarra flamenca i la resta de guitarra clàssica), 7 màster classes i 7 conferències a l'entorn del món de la guitarra. En aquesta primera edició el festival estarà dedicat a la concertista, compositoria i pedagoga argentina M.Luisa Anido González, coneguda arreu del món com 'La Gran Dama de la Guitarra'.

A més, el festival inclourà cinc exposicions d'instruments antics i moderns, a càrrec de luthiers de la categoria de Joan Pellisa, Marco Salerno, Santiago Canals i José Antonio Fuentes.

El Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet serà la base on es celebraran la majoria dels concerts, excepte dels dos concerts a l'aire lliure que seran gratuïts (el del duet Diego Molina i Alberto Maezo, a la plaça Coll de Balaguer; i el del quartet A Cuatro Voces, a la Plaça del Pou); i de l'únic concert de guitarra antiga, de William Waters, prevista al Centre de visitants de l'Hospital Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant. 

Més informació i inscripcions a les màster classes a la pàginma web del festival: http://www.guitarfesthospitalet.cat/

Temas

  • COSTA

Comentarios

Lea También