Més de vint intèrprets participaran en el I Festival Internacional de Guitarra de l'Hospitalet de l'Infant

Aquest esdeveniment cultural se celebrarà del 26 de juliol al 6 d'agost i inclourà concerts, conferències, màster classes i exposicions

19 mayo 2017 15:26 | Actualizado a 23 mayo 2017 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un total de 24 intèrprets participaran en el I Festival Internacional de Guitarra de l'Hospitalet de l'Infant, que tindrà lloc del 26 de juliol al 6 d'agost. Entre aquestes hi haurà músics de reconegut prestigi internacional, guanyadors de nombrosos premis, com ara els músics catalans Guillem Pérez-Quer, Àlex Garrobé, Carmen Becerra i Anabel Montesinos; el Duo Panebianco, els noruegs Jorgen Skognomo i Anders Clemens (director artístic del festival); l'alemany Jens Franke i el cubà amb nacionalitat austríaca Marco Tamayo.

Durant dotze dies oferiran un total de 14 concerts (dos de guitarra flamenca i la resta de guitarra clàssica), 7 màster classes i 7 conferències a l'entorn del món de la guitarra. En aquesta primera edició el festival estarà dedicat a la concertista, compositoria i pedagoga argentina M.Luisa Anido González, coneguda arreu del món com 'La Gran Dama de la Guitarra'.

A més, el festival inclourà cinc exposicions d'instruments antics i moderns, a càrrec de luthiers de la categoria de Joan Pellisa, Marco Salerno, Santiago Canals i José Antonio Fuentes.

El Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet serà la base on es celebraran la majoria dels concerts, excepte dels dos concerts a l'aire lliure que seran gratuïts (el del duet Diego Molina i Alberto Maezo, a la plaça Coll de Balaguer; i el del quartet A Cuatro Voces, a la Plaça del Pou); i de l'únic concert de guitarra antiga, de William Waters, prevista al Centre de visitants de l'Hospital Coll de Balaguer de l'Hospitalet de l'Infant. 

Més informació i inscripcions a les màster classes a la pàginma web del festival: http://www.guitarfesthospitalet.cat/

Comentarios
Multimedia Diari