Miami Platja celebrarà Sant Jaume del 9 al 12 de setembre

El consistori recorda que la pandèmia no s’ha acabat i demana a la ciutadania que gaudeixi de les festes amb responsabilitat

30 agosto 2021 13:10 | Actualizado a 03 septiembre 2021 15:36
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les festes de Sant Jaume de Miami Platja, es celebraran, de forma excepcional, del 9 al 12 de setembre, tal i com ja va anunciar l’Ajuntament de Mont-roig del Camp el passat mes de juliol.

La decisió es va prendre davant l’increment exponencial de casos de Covid19 que es va produir al municipi a l’inici de l’estiu i les restriccions plantejades per la Generalitat de Catalunya.

Una situació que ha millorar aquest mes de setembre i que permet celebrar unes festes que compten, de nou, amb actes i activitats per a tots els públics. Tot i això, l’Ajuntament recorda que la pandèmia no ha acabat i demana a la ciutadania que gaudeixi de les festes amb responsabilitat. En aquest sentit, s’informa que les mascaretes seran obligatòries a tots els actes de les festes, així com respectar les distàncies de seguretat.

Programació per a tots els públics

Les festes s’iniciaran el pròxim dijous amb la jornada de portes obertes del Casal d’Avis Sant Jaume i s’inauguraran oficialment el divendres 10 de setembre amb el Pregó de Festa Major i el concert de Rebeka Brown.

Altres de les propostes musicals que tindran lloc al poliesportiu municipal, seran l’actuació de Diva’s Disco o el concert de Sole Giménez. Les festes també inclouran diverses activitats esportives com el Triangular de futbol, l’exhibició de skate femení a càrrec de les germanes Terol o la competició de bàsquet 3x3, en aquest cas, amb inscripcions obertes (clicant aquí).

Els més petits de casa també tenen propostes perquè participin en les festes com l’espectacle “Que Peti la Plaça”, el contacontes de la pirata Lluna Roja o l’actuació del Mag Nebur. Els més joves podran divertir-se i acomiadar l’estiu amb la Festa del mar o l’Eskape Room Miami, mentre que la gent gran també tindrà la seva festa. Es tracta d’un acte emotiu per agrair la tasca del voluntariat durant la pandèmia i que comptarà amb la participació del Coro Rociero Arena del Camino.

En aquest sentit, altres entitats que tornaran a participar a les festes son el Club de Tir Miami Platja o l’Associació de bitlles de Miami Platja que no faltaran a la cita festiva anual. El programa també inclou l’acte institucional per commemorar la Diada Nacional de Catalunya o el comiat de la plaça Jaén, un acte simbòlic per recordar l’origen d’aquesta plaça tan estimada a Miami Platja, abans de l’inici de les reformes, i que comptarà amb la participació del Club de Rítmica de Miami i l’orquestra Costa Blanca.

A més, del 10 al 12 de setembre tindrà lloc una nova proposta comercial. Es tracta de l’After Sun, una iniciativa a través de la qual els establiments comercials de Miami Platja oferiran descomptes i ofertes coincidint amb les festes de Sant Jaume. Finalment, el castell de focs artificials servirà per acomiadar unes festes que s’han hagut d’adaptar a l’actual situació de pandèmia i que, malgrat no poder comptar amb alguns dels actes més populars, com la gran festa de l’avinguda Barcelona o els balls de festa major, degut a les actuals restriccions per la Covid19, volen donar un respir i convidar a la població a sortir de nou al carrer i a retrobar-se amb la resta de veïns i veïnes.

Reserva d’entrades

Tots els actes i concerts de les festes de Sant Jaume són gratuïts, però alguns d’ells requereixen de reserva d’entrada o inscripció prèvia. La reserva d’entrades es pot fer a través del web https://www.entrapolis.com/ca/ o bé a través de l’APP del mateix nom.

En cas de dificultat, també es pot fer a través del telèfon 608 236 243, els dies 6, 7 8 i 9 de setembre, de 9 a 13h o bé presencialment a l’oficina del Departament de Festes (del Centre Polivalent) els mateixos dies i horaris. També l’oficina de Turisme de plaça Tarragona oferirà suport en la reserva d’entrades en horari de 9.30 a 13.30 i de 17 a 20 h.

Es podran recollir màxim 4 entrades per persona i s’haurà d’indicar nom, cognom i correu electrònic i per accedir als espectacles i actes anteriorment descrits s’haurà de portar l’entrada o el resguard de la inscripció. L’Ajuntament es reserva el dret de modificar el programa de festes si per causes de darrera hora o per noves mesures Covid19, es considera necessari. En aquest cas, les modificacions es donaran a conèixer pels canals de comunicació municipals.

Comentarios
Multimedia Diari