Miami Platja s'endinsa de ple enla seva Festa Major

Música, activitats infantils, tradició, dansa, castells o gastronomia són alguns dels actes que ompliran aquests dies els carrers de Miami Platja

19 mayo 2017 22:14 | Actualizado a 22 mayo 2017 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Miami Platja celebra aquests dies la Festa Major d’estiu en honor del seu patró, sant Jaume. En total s’han preparat una trentena d’actes per tal que tothom pugui gaudir de les festes més populars i participatives de l’any.

La ballada de la geganta Lluna Roja i els seus Timbalers és un dels primers actes programats de les festes que començaran amb el pregó a la pista d’estiu avui, 23 de julioll.

Una tarda d’esport amb la nova tendència de la temporada, el futbol bombolla, a la platja Cristall, o un espectacle revista, el divendres 24 de juliol, són dues de les novetats d’aquesta edició. El programa es completa amb els jocs infantils i la festa de l’escuma, els castells, les sardanes, el concurs de truita i rebosteria, el tir al plat, balls, la missa en honor de sant Jaume amb el Coro rociero Arena del Mar, sessions de música amb dj o les tradicionals vaquetes, que se celebraran dissabte i diumenge, a les 6 de la tarda, a la plaça del Cinquantenari. El castell de focs artificials, el rom cremat i l’actuació de l’Associació Cultural i Musical Miami Sona posaran el punt i final a unes festes a les quals esteu tots convidats.

La festa de l’escuma centra els matins infantils

Els més petits també tenen el seu espai a la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja amb els matins infantils. Dues jornades en què els nens i nenes podran gaudir de múltiples activitats, d’entre les quals destaca la festa de l’escuma. Una proposta refrescant i a la vegada divertida que els més petits, però, perquè no dir-ho, també els adults, esperen any rere any. Una ocasió immillorable per deixar a casa l’avorriment i refrescar-se, tot jugant amb les bombolles i la divertida textura de l’escuma.

Si bé la festa de l’escuma és l’activitat estrella, l’oferta lúdica és ben àmplia. Així, el dissabte 25 de juliol, a partir del es 10 del matí a la plaça Jaén, els nens i nenes podran gaudir de jocs tradicionals en format XXL. El tres en ratlla, el Mikado, construccions d’enginy o de punteria són alguns exemples d’aquests jocs gegants que juntament amb l’animació s’oferiran en el transcurs del primer matí infantil.

D’altra banda, el diumenge 26 de juliol, a partir de les 10 h del matí, en aquest cas però a la Pista d’Estiu, els inflables refrescants prendran protagonisme. Així, l’aigua serà l’element afegit que convertirà els coneguts inflables en unes atraccions encara més divertides.

Comentarios
Multimedia Diari