Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Costa Cambrils

Mig miler d’alumnes de Cambrils interpreten la cantata “La comèdia del gall”

Uns 450 nens i nenes més han assistit com a públic a l’espectacle

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els alumnes, durant la cantata. Foto: Cedida

Els alumnes, durant la cantata. Foto: Cedida

L’alumnat de 3r de primària de les set escoles de Cambrils i una escola de Vinyols interpretaran la cantata “La comèdia del gall” demà dimarts, 15 de maig, a les 11 hores, al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.

Els nens i nenes cantaran acompanyats pel professorat i alumnat de l’Escola Municipal de Música de Cambrils en  un espectacle enriquit amb la narració del conte a càrrec dels i les alumnes del Taller de Teatre del Col·legi Vidal i Barraquer.

Aquesta és la quarta edició del projecte impulsat i coordinat pel Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament, a través de l’Escola Municipal de Música.

“La comèdia del gall” és la història d’un gall jove, l’Espinguet, una faula on els animals representen actituds humanes, sota l’aparença d’unes cançons divertides i despreocupades. La història del gall ens alerta contra la vanitat i l’adulació.

Tal com diu el director de l’Escola Municipal de Música de Cambrils, Francesc Sanchez, “les faules actuen com a mirall de les actituds i sentiments de les persones, les moralines que ens proporcionen ens conviden a la reflexió. I, sens dubte, la música és el millor dels mitjans que disposem per fer arribar al pensament aquestes emocions tan humanes”.

La professora Anna Amigó és la coordinadora del projecte; mentre que la direcció musical ha anat a càrrec de Reyes Gil; la direcció escènica, de Rosa Òdena, i l’arranjament musical, de Marcel Pascual.

Temas

Comentarios

Lea También