Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mil joves canten per Sant Jordi a Vila-seca

Centenars de persones han assistit aquest matí a la tradicional Cantada de Sant Jordi, que enguany ha complert la dotzena edició

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del detall del mocador repartit per a l'ocasió. FOTO: Aj. Vila-seca

Imatge del detall del mocador repartit per a l'ocasió. FOTO: Aj. Vila-seca

Centenars de persones han assistit aquest matí de dilluns a la tradicional Cantada de Sant Jordi, que enguany ha complert la dotzena edició a Vila-seca,

A la trobada, que ha tingut lloc al Pavelló Municipal d’Esports, s’han reunit un miler d’alumnes de 2n, 3r i 4t de primària de les escoles de municipi, juntament amb els seus mestres i els alumnes del Conservatori de Vila-seca.

Panorámica del pavelló i el miler d'alumnes. FOTO: Aj. Vila-seca

Tots ells han interpretat la cantada La cançó més bonica del món, un conte musicat amb cançons populars catalanes, que ha estat presentada per Antoni Mas i narrada pels alumnes de l'Escola Sant Bernat Calvó.

L'acte ha estat organitzat pels centres escolars del municipi, el Patronat Municipal de Música de Vila-seca i l'Ajuntament de Vila-seca.

Temas

Comentarios

Lea También