Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Millo acusa l'alcalde de Torredembarra d''ofendre' la senyera i li reclama que la posi al costat de l'espanyola

El delegat del govern diu que s'està 'incomplint' la llei de banderes i ha instat a 'rectificar'

ACN

Whatsapp
El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, respon una pregunta durant una entrevista amb l'ACN

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, respon una pregunta durant una entrevista amb l'ACN

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha acusat l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, d’estar “ofenent” la senyera per situar-la per sota de l’espanyola i li ha reclamat que la col·loqui al costat d'aquesta com indica la llei de banderes. En una entrevista a l’ACN, Millo ha dit que el batlle està “incomplint” aquesta normativa i per això l’ha instat a “rectificar i mostrar el respecte corresponent a la senyera”. Millo ha criticat així la decisió personal de Rovira de penjar la senyera sota la bandera espanyola per reivindicar la llibertat del poble català i com a símbol de rebuig a la “submissió”, agafant com a inspiració l’època de les batalles navals, tal i com ell va explicar.

L’alcade va retirar el passat 4 de gener l’estelada de l’Ajuntament i hi va col·locar una bandera espanyola acatant així la sentència judicial del jutjat contenció número 1 de Tarragona arran d’un contenciós interposat per la Delegació del govern espanyol a Catalunya. Rovira va penjar personalment la bandera espanyola i va decidir penjar l’estelada per sota.

Davant d’aquesta actuació, Millo ha criticat l’actuació del batlle i ha dit que la senyera “ha d’estar al lloc que li correspon segons la llei” i ha afegit que aquest “no és a sota sinó al costat” de l’espanyola. “Ho hauria de saber i corregir. No em sembla correcte que sigui un alcalde qui estigui ofenent la senyera catalana”, ha declarat.

Temas

  • COSTA

Lea También