Millores a la zona de benestar de la piscina coberta de l’Hospitalet de l’Infant

S’hi estan fent diversos treballs d’adequació, entre els quals el canvi del bany d’hidromassatge, de la sauna seca, del sostre i de l’enllumenat

Diari de Tarragona

Whatsapp
Les obres a l'entorn de la piscina van començar el mes de gener.

Les obres a l'entorn de la piscina van començar el mes de gener.

Des del mes de gener s’estan realitzant diverses actuacions a la piscina municipal Coberta de l’Hospitalet de l’Infant per millorar-ne la zona de benestar.

Els treballs d’adequació d’aquest espai, que ha contractat l’Ajuntament a diverses empreses, té un import aproximat de 83.000 euros.Les millores consisteixen en el canvi del bany d’hidromassatge i de la de la sauna finlandesa, així com del tancament del magatzem adjunt a la sauna, perquè quedi més integrat.

La nova sauna de calor seca serà més gran que la que hi havia fins ara, per tal de donar un millor servei als usuaris de la piscina, que fan servir molt aquesta instal·lació.

L’ús intensiu de la sauna, que n’havia comportat un desgast accelerat, i les avaries de força consideració que havia patit en els últims mesos, de fet, són els motius pels quals el consistori va decidir adquirir-ne una de nova.

Les obres també inclouen el canvi del sostre modular de la zona de benestar de la piscina per un de fix continu de plaques hidròfugues que garantirà una major seguretat; i la millora de l’enllumenat.

Segons es preveu, aquests treballs estaran enllestits a principis del mes de març. Fins aleshores, la regidora d’Esports, Cristina Borràs, demana als usuaris de la piscina coberta que disculpin les molèsties i que tinguin paciència, ja que “les obres han de suposar una millora de les instal·lacions i del servei que s’hi ofereix”.

Temas

Comentarios

Lea También