Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Millores a les platges de l’Hospitalet de l’Infant

L’Ajuntament hi ha dut a terme diferents actuacions sobre la base d’un estudi encarregat per la Regidoria de Turisme

Diari de Tarragona

Whatsapp

Els usuaris de les platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant podran gaudir aquest estiu de diverses millores. Aquestes primeres millores que ha realitzat l’Ajuntament, tenint en compte l’estudi que la Regidoria de Turisme va encarregar a una empresa especialitzada en el desenvolupament de projectes turístics, han consistit en la instal·lació d’un baby point a la Platja de l’Arenal, un lloc d’ombra per donar el pit i atencions als infants en les condicions més confortables i sense causar molèsties als altres usuaris de la platja, que està situat davant del camp de futbol, aproximadament; i en la col·locació de nous estacionaments de bicicleta en totes les platges. En breu, també s’hi renovaran tots els cartells informatius.

Per reordenar les platges, millorar l’estètica del conjunt i oferir comoditat als usuaris, així mateix, s’han homogeneïtzat les passarel·les, perquè en els punts d’accés importants que tenen continuïtat amb el traçat urbà, concentrin els serveis mínims (dutxa, papereres i lavabo). En algunes d’aquestes passarel·les també s’hi han posat bancs.

D’altra banda, per facilitar l’accés a la Platja de l’Arenal a les persones amb mobilitat reduïda i a les famílies amb cotxets, s’hi ha instal·lat una passera nova que uneix l’escala de formigó que l’Ajuntament ha habilitat recentment a la zona de l’espigó, amb l’accés a la Platja de l’Arenal que hi ha davant de l’Hotel Vistamar.

Pel que fa a la posada en funcionament dels serveis de les platges, la regidora de Turisme, Elidia López, ha explicat que des del passat 6 de juny està operatiu el servei de socorrisme, els caps de setmana, de les 10.30 a les 19.30 h.

A partir del 24 de juny i fins a l’11 de setembre aquest servei s’oferirà tots els dies de la setmana, en el mateix horari. I del 12 de setembre al 12 d’octubre, els caps de setmana.

Les plataformes aquàtiques, que el consistori col·loca a la Platja de l’Arenal i a la Punt del Riu, es podran utilitzar a partir del 24 de juny; i al juliol estaran habilitades ja les rutes submarines a la Platja de l’Arenal tocant el port, a la Cala Bea i a la Platja de l’Almadrava.

En aquests recorreguts hi haurà uns plafons submarins, marcats amb una boia de color, on hi ha informació i fotografies de les espècies més característiques, perquè els banyistes, amb les seves ulleres i tub, puguin identificar-les i apreciar la riquesa biològica del fons marí.

D’altra banda, la Base Nàutica, ubicada a la Platja de l’Arenal, és oberta des del passat 9 de juny, els caps de setmana, de 10 a 19h; del 25 de juny a l’11 de setembre, obrirà tots els dies de la setmana, també de les 10 a les 19h. El servei de ludoteca de platja, que s’ofereix cada any a la Platja de l’Arenal, es posarà a l’abast dels usuaris del 2 de juliol a l’1 de sembre, de dilluns a dissabte d’11 a 13h i de 16 

Temas

Comentarios

Lea También