Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Millores al paviment del Pavelló dels Caus de Torredembarra

Les obres finalitzades han de resoldre els problemes derivats de la humitat que presentava el terra de la instal·lació

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del pavelló dels Caus de Torredembarra. FOTO: Aj. Torredembarra

Imatge del pavelló dels Caus de Torredembarra. FOTO: Aj. Torredembarra

La Regidoria d’Esport de Torredembarra informa que ja han finalitzat les actuacions de millora al paviment del pavelló municipal dels Caus, unes obres que han de resoldre els problemes derivats de la humitat que presentava el terra de la instal·lació.

Les actuacions que s’han dut a terme han consistit en el poliment del formigó de 150 m2 de pista per tal de poder retirar la pintura existent i després s’ha aplicat la pintura corresponent i el marcatge de les línies de joc.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha explicat que a l’estiu passat ja es va començar a realitzar una prova en una placa de formigó per veure com es podia solucionar el problema d’humitats.

Passat el temps, s’ha comprovat que el tractament més adient és no aplicar a la pintura l’última capa de vernís i permetre així la transpiració del paviment.

Temas

Comentarios

Lea También