Mireia Vancells, Jesús M. Tibau i José Beut, guanyadors dels Premis Vila de Cambrils

L’exposició es podrà visitar fins el 27 de gener a la Sala Àgora.

29 noviembre 2017 10:20 | Actualizado a 29 noviembre 2017 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Mireia Vancells ha estat la guanyadora del 7è 'Premi de Narrativa Marítima Vila de Cambrils Josep Lluís Savall' amb l’obra “Aritmètica del Crim”. L’escriptora nascuda a Terrassa i resident a Premià de Mar, que ja va aconseguir el guardó l’any 2013, va recollir ahir el guardó a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Cambrils.

També diumenge dia 26 de novembre es van lliurar el 6è Premi de Poesia Vila de Cambrils. El primer premi se’l va endur Jesús Maria Tibau per l’obra “Olor de Capvespre”. I el segon va anar a parar a mans de Lluís Font Olivé pel poema “Cavalls cap a la fosca”.

Finalment, el 27è Premi de fotografia, organitzat per l’Agrupació Fotogràfica de Cambrils, va repartir el premi al millor autor del saló i quatre reconeixements en les diferents categories. El fotògraf valencià José Beut Duato va obtenir la millor puntuació en les quatre modalitats i va ser guardonat amb el premi d’honor dotat amb 1.000 euros i una medalla.

En la secció lliure en monocrom, el jurat va concedir la medalla daurada a Javier Ortiz Moreno per “Geometria Elíptica” i un esment a Josep Maria Molist i Vilanova per “Llacs i caiacs”. En la secció en color, Javier Ortiz Moreno també va rebre un esment per “Escalera Blanca”. I en la secció retrat el guanyador va ser Bernardo Badenas.

Després del lliurament de guardons, es va inaugurar l’exposició del 27è Premi de Fotografia Vila de Cambrils, amb l’acompanyament musical de Duo Brox i un aperitiu gentilesa de Vermut Miró. La mostra es podrà visitar a la Sala Àgora de l’Ajuntament fins el 27 de gener de 2018.

 

L’edició dels Premis Vila de Cambrils 2017 és especial perquè per una banda s’ha recuperat la periodicitat anual de les convocatòries de narrativa i poesia , que el 2012 es van transformar en biennals temporalment a conseqüència de la crisi econòmica , i per l’ altra l’ Agrupació Fotogràfica de Cambrils ha tornat a convocar el Premi de Fotografia Vila de Cambrils, que no es convocava des del 2013.

Comentarios
Multimedia Diari