Mont-roig activa un dron per vigilar camins secundaris

Operació coordinada amb Vandellòs i Cambrils per evitar l'arribada de turistes o visitants a la costa durant aquest inici de Setmana Santa

03 abril 2020 15:53 | Actualizado a 06 abril 2020 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia local de Mont-roig del Camp ha iniciat, des de primera hora d’aquest matí de divendres, un operatiu especial per controlar els accessos i evitar la possible arribada de persones a les segones residències del municipi durant la Setmana Santa.

Aquest operatiu policial es durà a terme de forma conjunta i en coordinació amb les policies locals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Cambrils i Mossos d’Esquadra i s’anirà intensificant els pròxims dies.

En el cas de Mont-roig, a més de controls presencials als principals accessos, ja s’ha començat a fer ús també del dron de la Policia Local per identificar possibles vehicles que vulguin esquivar aquests controls i accedir a les seves residències per camins secundaris i menys habituals.

En aquest sentit, si a través dels controls es detecta aquest tipus de mobilitat, els agents procediran a denunciar a les persones que estan incomplint amb les mesures establertes per l’Estat d’Alarma i se’ls obligarà a tornar cap a la seva residència habitual.

Més de 140 denúncies i 7 detinguts des de l’inici del confinament

D’altra banda, des de l’inici de l’Estat d’Alarma, la Policia Local de Mont-roig del Camp ha obert un total de 142 actes i ha detingut fins a 7 persones per incompliment de les ordres de confinament. A més, ha dut a terme un total de 930 requeriments de servei.

Per tot plegat, la Policia Local torna a demanar responsabilitat a la població, que mantingui el confinament i segueixi els consells de les autoritats

Comentarios
Multimedia Diari