Mont-roig del Camp obrirà les cales el dia 26 de juny

La nit de la revetlla de Sant Joan, de les 20 a les 8 h, es prohibirà l’accés a totes les platges del municipi i no s’autoritzaran fogueres en via pública

17 junio 2020 21:10 | Actualizado a 19 junio 2020 14:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp informa que les cales de Miami Platja s’obriran al públic el pròxim divendres 26 de juny. L’obertura coincidirà amb l’arribada del primer cap de setmana de la nova normalitat i un cop finalitzat l’estat d’alarma.

Recordem que actualment les cales continuen tancades per motius de seguretat. En aquest sentit, els pròxims dies es donaran a conèixer les mesures de seguretat i sanitàries que caldrà respectar en aquests espais.

Tot i això, i amb l’objectiu de continuar vetllant per la salut de les persones, l’Ajuntament es reserva el dret de tornar a tancar-les si es produeixen vulneracions de les mesures de seguretat indicades o si es detecten aglomeracions.

En aquesta línia, s’està treballant en un procés de selecció d’un cos d’agents cívics que es contractaran per aquest estiu i que es destinaran, entre d’altres, a controlar el compliment de les mesures de seguretat en espais públics, com les cales i les platges.

Platges tancades per la revetlla de Sant Joan

L’Ajuntament prohibirà l’accés a totes les platges del municipi la nit de Sant Joan. De les 20 h fins a les 8 del matí no estarà permès celebrar la revetlla a les platges, ni tampoc accedir a aquests espais per passejar, fer esport o banyar-se. Tampoc s’autoritzarà l’encesa de fogueres en via pública.

L’objectiu és no facilitar actes o esdeveniments en què es pugui produir una concentració de població i que això pugui suposar un risc per a la salut de les persones. Tot i això, i perquè els veïns i veïnes puguin celebrar la revetlla respectant les actuals mesures de seguretat, l’Ajuntament oferirà una revetlla musical en línia a través del Facebook municipal.

Finalment, el consistori anuncia que no preveu, a priori, la celebració de les festes de Sant Jaume de Miami Platja, la Fira de Mont-roig o les activitats dels Banys de Lluna. Es tracta d’una decisió en què es posa per davant la seguretat dels veïns i veïnes per davant de l’oci, així com per destinar les despeses que estaven previstes en aquest àmbit a temes de suport social i foment de l’economia local i l’ocupació.

Comentarios
Multimedia Diari