Mont-roig i Miami Platja celebra les jornades gastronòmiques de l’arròs

La iniciativa permetrà degustar tapes, plats i menús, a partir del dia 12 i fins al diumenge 22, a 15 restaurants.

04 octubre 2017 18:26 | Actualizado a 05 octubre 2017 10:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

15 restaurants de Mont-roig del Camp i Miami Platja participaran, del 12 al 22 d’octubre, a les primeres jornades de la Cuina de l’arròs de tardor, una proposta gastronòmica que oferirà plats, menús i tapes amb l’arròs i els productes típics d’aquesta època com a protagonistes.

Aquesta campanya culinària es posa en marxa, per primera vegada, per continuar atraient al públic i fidelitzant el de temporada, més enllà de l’estiu.

Rissoto amb carbassa i gorgonzola, arròs amb verduretes i bolets, arròs de conill, arròs caldós amb camagrocs, arròs amb verdures de temporada i llonganissa o l’arròs de muntanya al forn, que s’ha pogut degustar aquest matí a l’acte de presentació de les jornades a l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, són algunes de les receptes d’aquesta iniciativa.

A la presentació hi han participat els restaurants de les jornades, així com el proveïdor oficial, Segadors del Delta, que ha explicat que la varietat que s’utilitzarà per cuinar és l’arròs marisma, de gra gros i atractiu al plat.

L’alcalde, Fran Morancho ha agraït al proveïdor i als 15 establiments la seva implicació amb la iniciativa. També ha posat en valor la seva feina remarcant que són una part molt important del turisme a Mont-roig i a Miami Platja.

Així mateix els ha encoratjat a seguir amb la bona qualitat i bon servei i ha obert la porta a seguir treballar conjuntament per posar en marxa campanyes com aquestes perquè “si són bones per vosaltres també ho són pel municipi”.

La Cuina de l’arròs de Tardor, permetrà degustar diverses propostes d’arròs a preus per tots els públics, que van des dels 3 euros la tapa, dels 8 als 12 € dels plats i dels 17 als 24 € els menús.

Comentarios
Multimedia Diari