Mont-roig i Vandellòs i l’Hospitalet volen mancomunar recursos

Els dos ajuntaments han acordat encarregar un estudi per valorar-ne la viabilitat

11 junio 2020 18:10 | Actualizado a 12 junio 2020 16:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’Ajuntament Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant encarregaran un estudi per a la creació d’un consorci integrat pels dos consistoris. Aquesta és la decisió que han pres les dues administracions locals en una reunió de treball que ha tingut lloc avui divendres, 12 de juny, al matí, al Centre Polivalent de Miami Platja. La trobada ha estat presidida pels alcaldes Fran Morancho i Alfons Garcia i ha comptat amb la participació de tots els regidors i regidores dels dos equips de govern.

L’objectiu de l’estudi és poder valorar la possibilitat de prestar serveis, com la recollida d’escombraries, la promoció econòmica i el turisme o l’atenció social, de manera consorciada, per optimitzar així els recursos i millorar-ne la prestació.

Aquesta és la tercera trobada que mantenen els dos consistoris, i que serveix per arrencar de nou l’acord de col·laboració, iniciat el passat mes de febrer i interromput per la pandèmia de la Covid-19. En aquesta ocasió, han continuat avançant en temes que ja s’havien posat sobre la taula en les anteriors reunions, com ara la problemàtica de la venda ambulant no autoritzada, la possibilitat de fer promocions turístiques conjuntes l’hivern vinent o l’acord de reprendre les converses amb Transports de la Generalitat per sol·licitar busos llançadora fins a l’Hospital Sant Joan de Reus i el Complex Educatiu de Tarragona (l’Antiga Universitat Laboral).

Pròxima trobada per analitzar els resultats de l’estudi

Els dos ajuntaments tenen previst reunir-se, de nou, a finals de juliol, quan tinguin el resultat de l’estudi que avui han acordat encarregar. Un cop disposin de les valoracions tècniques i jurídiques relatives a la creació del consorci estudiaran la viabilitat de la iniciativa i decidiran si finalment la posen en marxa.

Comentarios
Multimedia Diari