Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mont-roig instal·la caixes per ocells i ratpenats

S’instal·len 220 caixes niu per a mallerengues i 20 caixes de ratpenats per combatre les plagues d’insectes amb mètodes ecològics

Diari de Tarragona

Whatsapp
FOTO: DT

FOTO: DT

L’ajuntament instal·larà les caixes en diferents punts estratègics del municipi per fer front a l’augment de la processionària del pi, el mosquit tigre i la mosca negra amb l’assessorament del GEPEC.

L'objectiu és augmentar la presència de depredadors naturals d'aquestes plagues, com la mallerenga blava, la mallerenga carbonera, el pardal i diferents espècies de ratpenats, per reforçar la lluita natural i ajudar a regular la població d’aquests insectes.

La ubicació i col·locació de les caixes ha comptat amb els consells i instruccions del GEPEC, per garantir un millor percentatge d’ocupació. Les caixes són marcades i geolocalitzades per tal de poder fer-ne un seguiment i manteniment posteriors.

Els ratpenats són uns grans devoradors de plagues i són molt actius durant els mesos de més calor. Un sol ratpenat pot arribar a capturar fins a 400 insectes en una sola nit. Amb la instal·lació dels refugis afavorim les poblacions d’aquests animals i contribuïm a la seva conservació.

Temas

Comentarios

Lea También