Mont-roig ofereix un servei gratuït de recollida de trastos

L’Ajuntament activa un nou servei de voluminosos porta a porta.

18 octubre 2017 11:42 | Actualizado a 20 octubre 2017 11:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa un nou servei de recollida de voluminosos porta a porta. La iniciativa té per objectiu fomentar el reciclatge i evitar que la ciutadania els deixi a les àrees de contenidors o els abandoni.

La recollida inclou tot tipus de trastos vells que ja no utilitzem com taules, cadires, matalassos, llits, butaques o sofàs, entre d’altres. Les persones interessades en utilitzar aquest servei, que és gratuït, cal que acordin dia i hora de recollida a través del telèfon de les deixalleries, el 607 159 243.

A les zones de contenidors de reciclatge s’han col·locat cartells per tal d’animar al veïnat a utilitzar aquest nou servei, que a la vegada els permet despendre’s de voluminosos sense haver de preocupar-se pel transport.

Horari de les deixalleries

Altres tipus de voluminosos o residus es poden continuar portant a les deixalleries municipals de Mont-roig, amb horari de 15 a 18 hores de dilluns a divendres i de Miami Platja de 9 a 13 hores de dilluns a divendres. Les dues deixalleries també estan obertes els dissabtes de 9 a 13 hores.

Comentarios
Multimedia Diari