Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Mont-roig ofereix un servei gratuït de recollida de trastos

L’Ajuntament activa un nou servei de voluminosos porta a porta.

Diari de Tarragona

Whatsapp
L'Ajuntament posa en marxa aquest nou servei de recollida de voluminosos.

L'Ajuntament posa en marxa aquest nou servei de recollida de voluminosos.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha posat en marxa un nou servei de recollida de voluminosos porta a porta. La iniciativa té per objectiu fomentar el reciclatge i evitar que la ciutadania els deixi a les àrees de contenidors o els abandoni.

La recollida inclou tot tipus de trastos vells que ja no utilitzem com taules, cadires, matalassos, llits, butaques o sofàs, entre d’altres. Les persones interessades en utilitzar aquest servei, que és gratuït, cal que acordin dia i hora de recollida a través del telèfon de les deixalleries, el 607 159 243.

Mont-roig
Nou servei de l'Ajuntament.

A les zones de contenidors de reciclatge s’han col·locat cartells per tal d’animar al veïnat a utilitzar aquest nou servei, que a la vegada els permet despendre’s de voluminosos sense haver de preocupar-se pel transport.

Horari de les deixalleries

Altres tipus de voluminosos o residus es poden continuar portant a les deixalleries municipals de Mont-roig, amb horari de 15 a 18 hores de dilluns a divendres i de Miami Platja de 9 a 13 hores de dilluns a divendres. Les dues deixalleries també estan obertes els dissabtes de 9 a 13 hores.

Temas

Comentarios

Lea También