Montblanc dona llum verda al projecte de Logis Intermodal

La primera fase té una superfície de 43,5 hectàrees i un pressupost de 9,5 milions d’euros

06 junio 2018 17:04 | Actualizado a 06 junio 2018 17:06
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montblanc ha aprovat el projecte constructiu d’urbanització del polígon 1 del Logis Intermodal de Montblanc, inclòs als plans parcials 23 i 24 del municipi, i que ha estat presentat per l’empresa Cimalsa i redactat per l’Enginyeria SBS Simón i Blanco. Ara, s’està a l’espera de rebre els informes de diversos organismes, com Carreteres, ADIF i Renfe, per tal de fer l’aprovació definitiva del projecte, perquè durant el període d’informació pública no s’ha rebut cap al·legació. El pressupost del projecte d’urbanització del Logis Intermodal Montblanc és de 9.570.824 euros. A més està promogut per la Junta de Compensació del Polígon 1 del Logis Intermodal Montblanc.

Aquest projecte correspon a la primera fase o polígon d’actuació número 1, que té una superfície de 43,5 hectàrees, i inclou la dotació al sector dels accessos i de totes les escomeses de serveis, així com la definició de la vialitat, xarxes interiors de serveis i escomeses a les diferents parcel·les. Les obres a projectar són l’accés des de la rotonda d’intersecció entre l’N-240 i la C-14 mitjançant la construcció d’una via col·lectora d’accés al sector, un nou pas inferior sota l’N-240, una nova estructura sobre la via de ferrocarril i un nou ramal d’incorporació a la rotonda per la sortida en direcció a Tarragona i modificació del ramal per incorporar-se en sentit Lleida.

També es preveu una escomesa de residuals amb connexió a la xarxa existent del municipi, una escomesa de pluvials amb bassa de filtració i pous d’infiltració, una escomesa d’aigua potable mitjançant connexió a la xarxa existent del municipi, una escomesa de comunicacions i l’estudi de l’escomesa elèctrica, que ha estat sol·licitat a la companyia subministradora, per tant, només caldrà projectar la xarxa interior de mitja tensió i estacions transformadores, d’acord amb l’assessorament de la companyia.L’element diferenciador d’aquest centre intermodal és la reserva d’espais per a la futura terminal ferroviària, que es proposa situar a la banda sud i ha de permetre l’intercanvi de mercaderies.

Comentarios
Multimedia Diari