Mor el banyista que va ser traslladat de Vilafortuny al Joan XXIII en estat crític

L'home s'estava banyant a la platja del Cap de Sant Pere, a l'altura de l'Hotel Augustus quan va estar a punt d'ofegar-se. A l'arribada del SEM presentava una aturada cardiorespiratòria

25 junio 2017 15:05 | Actualizado a 17 noviembre 2017 17:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'home de 31 anys de nacionalitat russa que va ser traslladat en estat crític al Joan XXIII va morir ahir a l'hospital, segons fonts mèdiques. L'home s'estava banyant a la platja del Cap de Sant Pere, a l'altura de l'Hotel Augustus quan va estar a punt d'ofegar-se.

Els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) van rebre l'avís a les 12.20 hores d'ahir al migdia. S'hi van traslladar dues ambulàncies. A l'arribada del SEM l'home presentava una aturada cardiorespiratòria que els professionals d'emergències mèdiques van poder revertir i tot seguit el van traslladar en estat greu al Joan XXIII. 

El primer en actuar va ser un empleat de l'Hotel Best Marítim, amb un DEA (desfibril·lador extern automàtic) del propi establiment. Aunar, una empresa especialista en la prestació de serveis de salvament i socorrisme, que treballa per l'Hotel Augustus, també hi va col·laborar. 

Comentarios
Multimedia Diari